ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ!

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 16:18
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ!

Χαλβάς Βόλου …;

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ!

Η Χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου αποτελεί μέρος της ιστορίας της πόλης του Βόλου. Με τεχνογνωσία και παραδοσιακές συνταγές, που έφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, η επιχείρηση παράγει, εδώ και 100 χρόνια, από το 1919, αδιάκοπτα, τον φημισμένο χειροποίητο χαλβά της.

Ο Χαλβάς Βόλου Παπαγιαννόπουλου, παρασκευάζεται με αγνές πρώτες ύλες και μεράκι, προσφέροντας στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας.

Η Χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και με πνεύμα καινοτομίας και ανάπτυξης εισάγει συνεχώς στην αγορά του χαλβά, νέες ποικιλίες, όπως: Special (φουντούκι, σταφίδα, κακάο), με αμύγδαλα και σοκολάτα υγείας, με cranberries και αμύγδαλα, με λεμόνι και κανέλα, με μαστίχα Χίου, με μέλι, με καφέ, με φρούτα, με λευκή σοκολάτα, καθώς και χαλβά χωρίς ζάχαρη. Οι παραπάνω gourmet γεύσεις συμπληρώνουν τις πιο απλές, παραδοσιακές. Βάση όλων αυτών αποτελεί το αγνό ταχίνι ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΥ. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο κλασικό, το ταχίνι ολικής άλεσης, το απολαυστικό ταχίνι με κακάο και πραλίνα φουντουκιού καθώς και σε άλλες γεύσεις.

Η επιχείρηση το 1993 βραβεύτηκε, από τον Δήμο Βόλου, ως μια από τις μακροβιότερες του τόπου, ενώ οι χαλβάδες της, με ποιότητα αναλλοίωτη στον χρόνο, έχουν πολλές φορές, διακριθεί σε αναγνωρίσιμα έντυπα γαστρονομίας, μεταξύ των καλύτερων της Ελλάδας.

Πρόσφατα, ο SPECIAL χαλβάς της, απέσπασε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες .

Τα προϊόντα της κλέβουν τις εντυπώσεις και υπόσχονται μια μοναδική γευστική εμπειρία, γεγονός που δικαιολογεί και τις ουρές που σχηματίζονται πολλές φορές έξω από το κατάστημα! Γιατί Χαλβάς Βόλου σημαίνει ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!

Τα προϊόντα ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ τα βρίσκουμε στο πρατήριο της επιχείρησης Παπαδιαμάντη & Βασσάνη στο Βόλο και σε επιλεγμένα παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Τηλ. 2421023340 & 2421021340

e-mail: papagiannopoulos@halvasvolou.com

INSTAGRAM: halvasvoloupapagiannopoulou

f : Χαλβάς Βόλου Παπαγιαννόπουλου