Παπακαλιάτης – Ανδριολάτου: Η πρώτη ερωτική σκηνή τους στο «Maestro»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Νοεμβρίου 2022 10:24

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Κλέλια Ανδριολάτου: Αποκαλύπτουν τον αντισυμβατικό έρωτα που θα δούμε στην πρεμιέρα του «Maestro»

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου είχαν την πρώτη τους ερωτική σκηνή στη σειρά του MEGA «Maestro».

Στo τρίτο επεισόδιο του σήριαλ «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ξεχώρισε η σκηνή κατά την οποία η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) ζήτησε τη συμπαράσταση του Ορέστη έπειτα από μία δύσκολη ημέρα.

Συγκεκριμένα, πήγε στο σπίτι του την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι που δούλευε.

Η Κλέλια πρότεινε να πάνε να την ανακαλύψουν μαζί στο σχολείο.

Η Χάρις σε ρόλο αφηγήτριας παραλλήλισε τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης από την πλευρά του προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του για εκείνη είναι ανεξέλεγκτα.

Ο Ορέστης και η Κλέλια βρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας. Η σκηνή ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν με θετικό τρόπο τα όσα παρακολούθησαν από τους δέκτες τους.

Από εκεί και πέρα, η Ανδριολάτου αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Παπακαλιάτη και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει σε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Gala».

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα καλλιτεχνικό στάτους που δεν μπορείς να μην τον θαυμάζεις. Όταν μου τηλεφώνησε για να συναντηθούμε πρώτη φορά, η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου. Όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ, τότε ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δίπλα μου εδώ.

Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του», ανέφερε αρχικά η Ανδριολάτου.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Υποδύομαι ένα κορίτσι που λατρεύει το πιάνο. Ζει στους Παξούς. Γνωρίζει τον Ορέστη, έναν μουσικό τον οποίο ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ανάμεσά τους δημιουργείται μια σχέση τρυφερότητας».