Παπαζήσης – Παντούση: μαζί στη συναυλία των Coldplay στο Λονδίνο

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 09:40

Παπαζήσης - Παντούση: μαζί στη συναυλία των Coldplay στο Λονδίνο

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση έκαναν ακόμη ένα ταξίδι μαζί, αυτή τη φορά σε προορισμό του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο στάδιο Wembley. Από εκεί ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram πολύ όμορφες φωτογραφίες. Που δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για το μεγάλο μουσικό γεγονός.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς. Η οποία θα ξεκινήσει και πάλι τις λήψεις σε εντατικούς ρυθμούς από την επόμενη εβδομάδα. Έτσι βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Μπορεί να μην έχουν δημοσιεύσει κάποια κοινή φωτογραφία από το ταξίδι τους, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν πλάνα από το ίδιο σημείο. Και αυτό συνέβη και στις διακοπές τους στα Επτάνησα.

Προσπαθούν να είναι διακριτικοί

Πριν από λίγο καιρό η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης έκαναν κοινή επίσημη εμφάνιση. Αυτή ήταν στον γάμο της φίλης και συναδέλφου τους, Ντάνης Γιαννακοπούλου. Τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους είχαν ξεκινήσει βέβαια πολλούς μήνες νωρίτερα. Αλλά οι δύο τους δεν μιλούν καθόλου για την προσωπική ζωή τους.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Παπαζήσης είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε.

Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου. Γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».

 

 

 

 

φωτογραφίες: Instagram