Παππά – Λάζαρης: Η εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι που θα στεγάσει τον έρωτά τους

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιανουαρίου 2023 10:39

Παππά - Λάζαρης: Η εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι που θα στεγάσει τον έρωτά τους

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους και προχώρησαν στην αγορά ενός σπιτιού.

Σύµφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Secret» ο Λάµπρος Λάζαρης και η ∆ανάη Παππά απέκτησαν µια όµορφη εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, στον τόπο που πέρασε και περνάει όλα του τα καλοκαίρια καθώς κατάγεται από τη Λευκάδα.

Το Μεγανήσι είναι ένας καταπράσινος παράδεισος στο Ιόνιο, µε παρθένες παραλίες, παραδοσιακά χωριά, δεκάδες όρµους και µαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές, µια ανάσα από τη Λευκάδα, και το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του επισκεπτόταν συχνά το µέρος, που το λατρεύουν και οι δύο.

Σήµερα, έπειτα από τρία χρόνια δεσµού, έχουν κοινούς στόχους και όνειρα. Ενα από αυτά αφορά το νέο επαγγελµατικό βήµα του Λάζαρη εκεί, µε τη δηµιουργία ενός εστιατορίου που αναµένεται να γίνει το σηµείο συνάντησης του διεθνούς jet set.

Θα βρίσκεται στο Βαθύ, στον πιο δηµοφιλή οικισµό του νησιού, που η συνολική εικόνα του παραπέµπει σε αυτήν ενός γραφικού παραθαλάσσιου χωριού, µε µια σύγχρονη µαρίνα που φιλοξενεί πλήθος σκαφών.

Εκεί ο Λάµπρος Λάζαρης, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια µε µεγάλη επιτυχία που έφερε θέλει να δηµιουργήσει τον χώρο που εδώ και καιρό οραµατίζεται. Και που θα δώσει στο Μεγανήσι έναν νέο αέρα γεύσης, καλαισθησίας και πρωτοτυπίας. Σύµφωνα µε τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι θα περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι, για να βρίσκονται κοντά στο νέο αυτό επιχειρηµατικό εγχείρηµα, αλλά και γιατί εκεί πια θα έχουν το δικό τους σπίτι.

Ο ίδιος βάζει τη σφραγίδα του σε ό,τι δηµιουργεί, ενώ η αγαπηµένη του στηρίζει πάντα τα επιχειρηµατικά του πλάνα, αφού τον πιστεύει πολύ. Ειδικά µε το νέο εστιατόριο που ετοιµάζουν είναι πολύ ενθουσιασµένη, καθώς λατρεύει το Μεγανήσι, το οποίο νιώθει δεύτερο σπίτι της.