Παππά – Λάζαρης: Ρομαντική «απόδραση» για δύο στη Λισαβόνα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Μαρτίου 2023 10:01

H Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης πραγματοποίησαν ταξίδι στη Λισαβόνα όπου πέρασαν ανέμελες στιγμές μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης διατηρούν σχέση και μάλιστα συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες. Παράλληλα, το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη εξοχική του κατοικία στο Μεγανήσι.

Και στους δύο αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Όποτε βρίσκουν χρόνο, φροντίζουν να κάνουν «αποδράσεις» στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά, η  Παππά και ο Λάζαρης επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Λισαβόνα.

Φυσικά, δημοσίευσαν βίντεο και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράστηκαν στιγμές από τη διαμονή τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Παράλληλα, γιόρτασαν και τα γενέθλια του Λάζαρη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σειρά από στιγμιότυπα με την έκπληξη που δέχτηκε από αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη πρόσφατα στο »The 2 night show» και μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό, λέγοντας: «Κάθισα και διάβασα το βιβλίο να το θυμηθώ. Με βρήκε σε μία φάση που είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν μου άρεσαν.

Ενθουσιάστηκα με τον ρόλο της Θεοδώρας από το βιβλίο, ήθελα να τον δοκιμάσω σαν τρελή. Είναι μια κοπέλα εγωίστρια κακομαθημένη και τα θέλει όλα δικά της.

Μου έχει τύχει αυτή η τοξικότητα στη ζωή μου, σε τραβάει σαν βρικόλακας, προσέχω παρά πολύ να το αποβάλλω γιατί δεν έχω ενέργεια για όλους στη ζωή μου.

Με βρήκε σε μια φάση που μου είχαν γίνει προτάσεις, που μέσα μου δεν μου άρεσαν. Είπα ‘περίμενε λίγο’ ένιωθα ότι κάτι έρχεται. Σε όλους μας αρέσει να λέμε ‘ναι’ αρκεί να το θέλουμε. Ο ρόλος στον ‘Σασμό’ ήρθε σαν δώρο, είναι όλα υπέροχα.

Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνουμε πρόβα. Μου λέει τις ατάκες. Είμαι πολύ της συντροφικότητας, μου αρέσει. Πεθαίνω για αγκαλιές και συζητήσεις».