Παππούς Mad Clip: «Πάνω από όλα είχε την Αρετή – Την είχε ερωτευτεί και υπέφερε»

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 17:30

Παππούς Mad Clip: «Πάνω από όλα είχε την Αρετή - Την είχε ερωτευτεί και υπέφερε»

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή από τη μέρα που ο γνωστός τράπερ MadClip έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Το T-Live συνάντησαν την γιαγιά και τον παππού του οι οποίοι μίλησαν για το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο MadClip, τα όνειρα που έκανε, την πρώην σύντροφό του Αρετή αλλά και τα χρήματα που είχε βγάλει και αγνοούνται μετά τον θάνατό του.

«Ανέβηκε ψηλά και μας πίκρανε όλους σε αυτή την ηλικία. Για μας είναι πολύ πικρό. Το βράδυ του λέω “καληνύχτα Παναγιώτη μου”, “καλημέρα Παναγιώτη μου” το πρωί» λέει με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια της μια φωτογραφία του η γιαγιά του MadClip και συνεχίζει, «τον είχαμε πάντα κοντά μας. Εγώ ήμουν που τον προστάτευα πάντα, “Γιαγιά μου, παππού μου, σας λατρεύω” αυτή ήταν πάντα η κουβέντα που έλεγε. Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο, απλώς θα τον θυμάμαι έτσι».

O παππούς του από την άλλη θυμάται τις πρώτες μέρες που ο MadClip, μικρό παιδάκι ακόμα, ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική και περιγράφει τα όνειρα που έκανε όταν πήγαινε στο σχολείο.

«Όταν πήγαινε σχολείο και ανέβαινε τις σκάλες τραγούδαγε. Εμένα δε με συγκινούσαν αυτά. του έλεγα να διαβάσει κανένα βιβλίο. Εκείνος όμως ήταν αφοσιωμένος στη μουσική» λέει ο παππούς του.

Σε άλλο σημείο, ο παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη αναφέρεται και στην πρώην σύντροφό του Αρετή με την οποία είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

«Πάνω από όλους η Αρετή. Της έχει βγάλει και τραγούδι. Αφού αυτή έλεγε ότι ήταν μια απλή γνωριμία, γιατί δεν του το έλεγε από την αρχή του παιδιού; Γιατί τον άφησε να την ερωτευτεί τόσο πολύ και να υποφέρει; Είχε φτάσει στο σημείο η μάνα του, το 2021 που σκοτώθηκε, να μου πει ότι αν χωρίσουν ο Παναγιώτης δε θα αντέξει» τονίζει.

«Το παιδί δεν είχε πιει τίποτα. Ήταν εντάξει. Στον δρόμο αφαιρέθηκε» υποστηρίζει η γιαγιά του.

Όσο για τα λεφτά που είχε βγάλει ο MadClip μέσα από την επιτυχημένη πορεία του στο τραγούδι ο παππούς του αναφέρει: «Έβγαλε αυτά τα λεφτά για να του τα φάνε. Ο πατέρας του έκανε αποποίηση κληρονομιάς από την αρχή. Να πάρει η μάνα και η αδερφή του τα λεφτά που δικαιούταν. Όλα τα λεφτά του Παναγιώτη είναι εξαφανισμένα. Τι απέγιναν αυτά τα λεφτά; Πρέπει να είχε μαζέψει 1εκ. ευρώ. Πόσα να χάλασε; Έμειναν λεφτά. Τι απέγιναν;»