Παράδεισος κυριών: Η Μιράντα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για την Αμαλία

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαΐου 2023 15:30

Παράδεισος κυριών: Η Μιράντα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για την Αμαλία

Στο αποψινό 1/5 επεισόδιο της σειράς «Παράδεισος των κυριών», ο Ντίνος αποκαλύπτει στην Μιράντα τα όσα έχει περάσει η Αμαλία, ενώ από την άλλη ο Άγης επιστρέφει σπίτι του από την φυλακή, όπως και η Ματούλα με την Πολυξένη.

Ο θυμός του Χριστόφορου για την εξέλιξη της υπόθεση της δολοφονίας της Ντέπυς, τον οδηγεί σε πράξεις οι οποίες θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την Ολγα, την οποία θεωρεί υπεύθυνη γι’ αυτό που περνάει ο γιος του… Ετσι πηγαίνει στον Αποστόλη και του λέει ότι είδε την Ολγα να φιλιέται στο αστυνομικό τμήμα με τον Σωτήρη Γιαμαλή.

Ο Αποστόλης τελικά έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια που τόσο καιρό υποψιαζόταν μόνο, αναφορικά με τη σχέση της Ολγας με τον Σωτήρη και αποφασίζει να δράσει. Ετσι πηγαίνει και καταθέτει μήνυση για μοιχεία κατά του Γιαμαλή… Ο Ντίνος χεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να πάρει την απόφαση να μην προσλάβει την Πολυξένη, χωρίς να συνεννοηθεί με τη Μιράντα. Ετσι η Μιράντα αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει εκείνη την κατάσταση: «Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσλάβουμε, δεν έχετε τα απαραίτητα προσόντα», της λέει, εντείνοντας την κόντρα που έχει με την Αμαλία…

Στο μεταξύ ο Ντίνος μιλάει με τη Μιράντα και της δίνει μια καινούρια πληροφορία που θα την κλονίσει και θα της αλλάξει γνώμη για την Αμαλία: «Μιράντα, η Αμαλία είναι υιοθετημένη, έχει περάσει πολλά και είναι μια δυστυχισμένη κοπέλα», της αποκαλύπτει και η Μιράντα αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι την Αμαλία. Στο μεταξύ στο σπίτι των Μπουραντάδων μετά από αρκετό καιρό ξαναμπαίνει η χαρά, καθώς επιστρέφει ο Αγης από τη φυλακή, η Πολυξένη αλλά και η Ματούλα, την οποία απελευθερώνει ο Χρηστίδης.

Πηγή: youweekly