Παράδεισος κυριών: Η Βικτώρια καταστρέφει τον γάμο του Άγη και της Πολυξένης

Συντάκτης: Newsroom

13 Απριλίου 2023 15:30

Παράδεισος κυριών: Η Βικτώρια καταστρέφει τον γάμο του Άγη και της Πολυξένης

Στον Παράδεισο των κυριών, ο Αγης, όπως έχουμε δει, έχει αισθήματα για την Πολυξένη. Κι αυτή τη φορά δεν λέει ψέματα καθώς θεωρεί ότι η Πολυξένη μαζί με την Αμαλία είναι οι μόνες που τον αγαπάνε πραγματικά. Κι ενώ έχει δηλώσει ότι δεν τη βλέπει για γάμο, αλλάζει ξαφνικά και της ζητάει να παντρευτούν!

Ο Αγης αποφυλακίζεται καθώς δεν έχουν βρεθεί στοιχεία ικανά να τον ενοχοποιούν. Η χαρά όλων είναι απερίγραπτη και πολύ περισσότερο της Πολυξένης που νοιάζεται γι’ αυτόν και για όσα περνάει. Ο Αγης για μια ακόμα φορά της εκφράζει τα αισθήματά του και της υπόσχεται να την παντρευτεί: «Αφού θέλεις να κάνεις οικογένεια, Πολυξένη μου, θα την κάνεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι; Θα παντρευτούμε», της λέει και αμέσως το ανακοινώνει στην Αμαλία που τρελαίνεται από τη χαρά της: «Επιτέλους, Αγη, κάνεις το σωστό. Πόσο χαίρομαι για την Πολυξένη αλλά και για σένα», του τονίζει, ενώ φυσικά εντελώς αντίθετη γνώμη έχει η Βικτώρια, η οποία μόλις το ακούει τρελαίνεται.

Ωστόσο ο Αγης δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την άποψή της και η Βικτώρια αποφασίζει να το πολεμήσει διαφορετικά, καθώς γνωρίζει κάποια δυσάρεστα πράγματα από το παρελθόν της κοπέλας. Ετσι πιάνει την Πολυξένη και την εκβιάζει: «Θέλω να φύγεις αμέσως απ’ αυτό το σπίτι και να εξαφανιστείς από τη ζωή του Αγη. Αλλιώς θα αποκαλύψω το παρελθόν σου στον Αγη και δεν νομίζω να του αρέσει και πολύ», την απειλεί.

Ετσι η Πολυξένη παίρνει τα πράγματά της και φεύγει. Τόσο ο Αγης όσο και η Αμαλία αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ωστόσο η Πολυξένη έχει νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι και παράλληλα βρίσκει δουλειά σε ένα άλλο σπίτι. Οι μέρες περνάνε και ψάχνοντας ο Αγης την ανακαλύπτει: «Πολυξένη, σε παρακαλώ γύρισε πίσω, θα τρελαθώ», της λέει, αλλά η κοπέλα τού αποκαλύπτει: «Δεν μπορώ να γυρίσω Αγη, άφησέ με, η θεία σου δεν με θέλει», ενώ η Αμαλία της κάνει πρόταση να έρθει να δουλέψει πωλήτρια στον «Παράδεισο», κάτι που κάνει έξαλλη τη Μιράντα.

Πηγή: TiVi Σήριαλ