Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί του με τη Γεωργία

Συντάκτης: Newsroom

10 Μαΐου 2023 16:33

Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί του με τη Γεωργία

O Άγης παίρνει την απόφαση και αναγνωρίζει το παιδί του με τη Γεωργία.

Αν και αρχικά, ο Άγης δεν ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί και μάλιστα, πίεζε την Γεωργία να το ρίξει αλλάξουν τα πράγματα στη σειρά και αναλαμβάνει την ευθύνη του, αναγνωρίζοντας το παιδί του.

Στα επεισόδια που βλέπουμε, η Γεωργία μετρά αντίστροφα για να παντρευτεί τον Δημητράκη καθώς είναι μόνη λύση για να μεγαλώσει το παιδί της. Παρόλα αυτά σας έχουμε πει ότι ο γάμος δεν θα γίνει καθώς η άσχημη συμπεριφορά του Δημητράκη κάνει την Γεωργία να τον παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλωστε η κοπέλα δεν τον ήθελε ποτέ και ο μόνος λόγος που θα τον παντρευόταν ήταν για χάρη του μωρού της.

Ο ίδιος δεν μπορεί να δεχτεί πώς η Γεωργία τον εγκατέλειψε στα σκαλιά της εκκλησίας και έτσι την πιέζει αφόρητα να προχωρήσουν στον γάμο.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να την απειλήσει πώς αν δε γίνει αυτό που θέλει εκείνος θα πει σε όλους την αλήθεια: ότι είναι έγκυος και πως το παιδί δεν είναι δικό του! Κάτι τέτοιο εν τέλει το κάνει, αντιμετωπίζοντας θύελλα αντιδράσεων για την άνανδρη κίνησή του.

Έτσι, ο Άγης παίρνει την απόφαση να αναλάβει την ευθύνη του ως πατέρας αναγνωρίζοντας το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Γεωργία.