Παράδεισος Κυριών: Θα καταλήξουν μαζί Γεωργία – Πάρης;

Συντάκτης: Newsroom

11 Μαΐου 2023 17:00

Παράδεισος Κυριών: Θα καταλήξουν μαζί Γεωργία - Πάρης;

Η Γεωργία το σκάει από την εκκλησία και τρέχει στην αγκαλιά του Πάρη. Εκείνος δέχεται να την προστατεύσει και να σταθεί στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα, παίρνει την απόφαση να πάει στην εκκλησία και να εξηγήσει σε όλους τον λόγο που η Γεωργία δεν εμφανίστηκε. Όσο κι αν εκείνη τον παρακαλάει να μείνουν μαζί, ο έρωτας του Πάρη για την Αμαλία, δε σβήνει.

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η Γεωργία και ο Πάρης θα καταλήξουν μαζί, στο τέλος της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί του με τη Γεωργία

Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί του με τη Γεωργία

O Άγης παίρνει την απόφαση και αναγνωρίζει το παιδί του με τη Γεωργία.

Αν και αρχικά, ο Άγης δεν ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί και μάλιστα, πίεζε την Γεωργία να το ρίξει αλλάξουν τα πράγματα στη σειρά και αναλαμβάνει την ευθύνη του, αναγνωρίζοντας το παιδί του.

Στα επεισόδια που βλέπουμε, η Γεωργία μετρά αντίστροφα για να παντρευτεί τον Δημητράκη καθώς είναι μόνη λύση για να μεγαλώσει το παιδί της. Παρόλα αυτά σας έχουμε πει ότι ο γάμος δεν θα γίνει καθώς η άσχημη συμπεριφορά του Δημητράκη κάνει την Γεωργία να τον παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλωστε η κοπέλα δεν τον ήθελε ποτέ και ο μόνος λόγος που θα τον παντρευόταν ήταν για χάρη του μωρού της.

Ο ίδιος δεν μπορεί να δεχτεί πώς η Γεωργία τον εγκατέλειψε στα σκαλιά της εκκλησίας και έτσι την πιέζει αφόρητα να προχωρήσουν στον γάμο.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να την απειλήσει πώς αν δε γίνει αυτό που θέλει εκείνος θα πει σε όλους την αλήθεια: ότι είναι έγκυος και πως το παιδί δεν είναι δικό του! Κάτι τέτοιο εν τέλει το κάνει, αντιμετωπίζοντας θύελλα αντιδράσεων για την άνανδρη κίνησή του.

Έτσι, ο Άγης παίρνει την απόφαση να αναλάβει την ευθύνη του ως πατέρας αναγνωρίζοντας το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Γεωργία.