Παράδεισος Κυριών: Το σατανικό σχέδιο της Λιζέτας

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιανουαρίου 2023 19:00

Παράδεισος Κυριών: Το σατανικό σχέδιο της Λιζέτας

Η Λιζέτα επισκέπτεται τον «Παράδεισο των Κυριών», με στόχο να τον κατακτήσει! Η πρώην του Ντίνου εμφανίζεται ξαφνικά στο κατάστημα, με ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο τρέχει πάνω κάτω και κερδίζει την αγάπη όλων των υπαλλήλων.

Ποιο είναι το σχέδιο της Λιζέτας και τι είναι αυτό που ζητάει από τον πρώην της; Μια γυναίκα πληγωμένη, που το μόνο που σκέφτεται είναι το κέρδος και η εκδίκηση, παρουσιάζει στον Ντίνο ένα παιδί, λέγοντας πως είναι δικό του.

Συνεργός της σε αυτό είναι η Βικτώρια, η οποία ανοίγει διάπλατα την πόρτα του ιδρύματος και επιτρέπει στη γυναίκα αυτή να υιοθετήσει παιδί παράνομα, με σκοπό να ισοπεδώσει τον Ντίνο!

Έτσι, η Λιζέτα, έχοντας ένα παιδί στην αγκαλιά, τρέχει τον Ντίνο στα δικαστήρια και διεκδικεί ένα τεράστιο κομμάτι της περιουσίας του. Βέβαια, αυτό που η ίδια αγνοεί, είναι πως ο Παράδεισος των Κυριών δε θα μείνει στα χέρια της Λιζέτας ή του Ντίνου, αλλά στα χέρια του… Πάρη!

Όλα δείχνουν πως ο Ντίνος τα χάνει όλα, γεγονός που τρελαίνει την πρώην σύζυγό του! Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως θα παρατήσει τις προσπάθειές της.

Πηγή: youfly