Παράδεισος: Μια αποβολή, ένας αρραβώνας και μια αποκάλυψη «βόμβα» – Έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2023 18:00

Παράδεισος: Μια αποβολή, ένας αρραβώνας και μια αποκάλυψη «βόμβα» - Έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος

Mε πολλές ανατροπές και αναπάντεχα γεγονότα γράφεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου το μεγάλο φινάλε για τον πρώτο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η στιγμή της αλήθειας έρχεται για Αμαλία και Μιράντα, ενώ ο Χρηστίδης θα πληρώσει τα εγκλήματά του με τον χειρότερο τρόπο. Η ώρα της δικαιοσύνης για τη Βικτώρια φτάνει και η Γεωργία θα βρει τον τρόπο που επιθυμεί για να συνεχίσει την ζωή της.

Η Αμαλία μαθαίνει ποια είναι η πραγματική της μητέρα – Η Μιράντα χάνει το μωρό!

Ο Χριστόφορος δεν αντέχει να βλέπει την Αμαλία να υποφέρει και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό: «Η Μιράντα είναι η μητέρα σου». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και θέλει να μιλήσει στη Μιράντα, αλλά όλοι την αποτρέπουν: «Είναι έγκυος, θα ταραχτεί πολύ, δεν κάνει να το μάθει». Ο μόνος που την πιέζει να πάει να τη βρει είναι ο Αγης. Την ίδια ώρα, η Μιράντα υποδέχεται την αδελφή της τη Γιούλα που έρχεται για τον γάμο, η οποία της εξομολογείται: «Ο Θανάσης είχε κακοποιήσει κι εμένα». Η Μιράντα, η οποία από νωρίτερα έχει πόνους, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο καθώς μαθαίνει επίσης και ότι ο πατέρας της σκότωσε τον Χρηστίδη και έχει συλληφθεί. Η κοπέλα αποβάλλει και η πρώτη της σκέψη είναι να αναβάλλουν τον γάμο με τον Ντίνο, αλλά τελικά μετά από πιέσεις απ’ όλους ο γάμος γίνεται κανονικά.

Ο Χριστόφορος χάνεται από προσώπου γης

Ο Αγης αποφασισμένος να μην κρατάει μυστικά πλέον, αποκαλύπτει στον πατέρα του: «Ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία». Ο Χριστόφορος μόλις το ακούει καταρρέει και παράλληλα αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δράσης της Βικτώριας. Ετσι επισκέπτεται την Ολγα και τη ρωτάει: «Πες μου σε παρακαλώ, η Αντιγόνη ήξερε για μένα και τη Βικτώρια;». Τότε η Ολγα του ομολογεί: «Ναι, το ήξερε. Γι’ αυτό αυτοκτόνησε». Ο Χριστόφορος κάτω από το βάρος όλων αυτών των τραγικών αποκαλύψεων δεν αντέχει και χάνεται από προσώπου γης.

Γεωργία & Πάρης αρραβωνιάζονται

Η Γεωργία, τρελά ερωτευμένη με τον Πάρη, ζηλεύει την κάθε κίνησή του. Ο Πάρης από την άλλη δεν θέλει να τη χάσει και της κάνει νέα πρόταση γάμου: «Θέλεις να αρραβωνιαστούμε και να μείνουμε στο σπίτι μου;», της προτείνει και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά, καθώς πιστεύει ότι όσο είναι κοντά του, στο τέλος θα την ερωτευτεί κι αυτός. Η Πιπίτσα δεν δείχνει και πολύ χαρούμενη με τους αρραβώνες της Γεωργίας, ενώ παράλληλα ακούει τον Στέφανο με την Κούλα να μιλάνε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις εκείνου! Η Πιπίτσα καταρρέει και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα τη βασανίζουν. Ετσι ανακοινώνει στον Μάρκο: «Μετά τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας, χωρίζουμε. Θα φύγω και θα πάω να μείνω με τη μάνα μου στα Καμίνια».

Ο Αποστόλης γυρίζει στην Όλγα

Ο Αποστόλης αποφυλακίζεται και πιστεύοντας ότι Ολγα έχει χωρίσει πλέον με τον Γιαμαλή, επιστρέφει στο σπίτι και την αναγκάζει να τον δεχτεί: «Θα είμαστε και πάλι μαζί σαν οικογένεια και θα σου δώσω πίσω την περιουσία σου», της λέει, ενώ τόσο ο Πάρης όσο και η Γεωργία δυσανασχετούν με την παρουσία του. Ο Γιαμαλής επίσης είναι στενοχωρημένος και λέει στην Ολγα: «Δεν χρειαζόταν να τον δεχτείς, θα μπορούσαμε να πάρουμε την περιουσία σου με νόμιμο τρόπο», αλλά εκείνη του εξηγεί: «Μόλις τα πάρω όλα πίσω, θα αρχίσω ξανά τη διαδικασία του διαζυγίου».

Πηγή: TV24