Παράδεισος : Το μεγάλο μυστικό που φέρνει μια στυγερή δολοφονία!

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουνίου 2023 11:33

Παράδεισος : Το μεγάλο μυστικό που φέρνει μια στυγερή δολοφονία!

Ο Δονάτος, ύστερα από μία αποκάλυψη, δαμασμένος για εκδίκηση, σκοτώνει τον Χρηστίδη.

Παράλληλα, η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα είναι μητέρα της. Κι ενώ η τελευταία χάνει το μωρό, την ημέρα του γάμο, με τον Ντίνο ένα τραγικό γεγονός καταστρέφει τη χαρά όλων και η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα…

Η Γιούλα, η αδελφή της Μιράντας, καταφθάνει στον «Παράδεισο» φέρνοντας στην επιφάνεια ένα μυστικό που ήταν θαμμένο για χρόνια. Συγκεκριμένα, η κοπέλα αποκαλύπτει στην οικογένειά της πως στο παρελθόν ο Χρηστίδης την είχε βιάσει. Στο άκουσμα της είδησης, όλοι σοκάρονται, ενώ ο Δονάτος εξοργίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος έβλαψε και κακοποίησε και τις δύο κόρες του. Ο άντρας διψάει για εκδίκηση, τη στιγμή που ο Θανάσης αγνοεί τι συμβαίνει και εξακολουθεί να εξαπολύει απειλές στη Βικτώρια μέσω του Δούβλη. Λίγες ώρες μετά, ο Δονάτος καταφθάνει στις φυλακές και ζητάει να δει τον Θανάση.

Όταν, λοιπόν, τον βλέπει μπροστά του, τον σκοτώνει ακαριαία, ενώ οι αστυνομικοί τρέχουν σαστισμένοι κα συλλαμβάνουν τον Δονάτο. Η δολοφονία του Χρηστίδη φέρνει μια σειρά από μεγάλες ανατροπές, ενώ ο Σωτήρης καταρρακώνεται, καθώς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που συνέβη. Κι ενώ η Μιράντα μαθαίνει για την πράξη του πατέρα της και διαλύεται, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Ντίνο.

Συγκεκριμένα, έχει κάποιους έντονους πόνους, αλλά καθησυχάζει τον αγαπημένο της πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πάρης πληγώνει άθελά του τη Γεωργία. Ο νεαρός συνειδητοποιεί πως δεν θέλει να τη χάσει από τη ζωή του κι έτσι της ζητάει να αρραβωνιαστούν ώστε να συγκατοικήσουν. Η κοπέλα αποδέχεται με μεγάλη χαρά την πρότασή του και ενημερώνει αμέσως την οικογένειά της.

Πηγή: mytv