Παράδεισος των Kυριών: Η Βικτώρια δίνει εντολή θανάτου για τον Χρηστίδη!

Συντάκτης: Newsroom

5 Μαρτίου 2023 13:15

Παράδεισος των Kυριών: Η Βικτώρια δίνει εντολή θανάτου για τον Χρηστίδη!

Η Βικτώρια δίνει εντολή θανάτου για τον Χρηστίδη, ο οποίος δέχεται δολοφονική επίθεση στη φυλακή. Από την άλλη, ο Αποστολής πουλάει τον «Παράδεισο των Κυριών» στην Ειρήνη.

Τα προβλήματα για τη Βικτωρία φαίνεται πως δεν έχουν τέλος και γι’ αυτό αποφασίζει να αντιμετωπίσει δραστικά όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Ο πρώτος της στόχος, όπως θα παρακολουθήσουμε, είναι να εκδικηθεί και να απαλλαγεί μια και καλή από τον Χρηστίδη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή και με κάθε τρόπο να εξαπολύει απειλές εναντίον της. Όμως, για να το πετύχει αυτό, πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα διαπράξει το έγκλημα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζήση, τον οποίο παρακινεί με διάφορα επιχειρήματα προκειμένου να καταφέρει να πείσει τον Αναγνώστου να σκοτώσει τον Χρηστίδη.

Εκείνος δέχεται να τη βοηθήσει και με την πρώτη ευκαιρία πλησιάζει τον Αναγνώστου λέγοντάς του πως αν δολοφονήσει τον άντρα θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αφού δεν θα κινδυνεύουν πια από εκείνον και τις απειλές του.

Όμως ο Αναγνώστου αρνείται και του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη σε αυτό το έγκλημα. Ο Ζήσης ενημερώνει τη Βικτώρια, η οποία απογοητεύεται και προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της. Σύντομα, βρίσκει τον άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να εκτελέσει την εντολή της. Παράλληλα, ο Χρηστίδης, θέλοντας να δείξει στη Βικτώρια πως θα την καταστρέφει αν δεν τον βοηθήσει στην αποφυλάκισή του, τηλεφωνεί στον «Παράδεισο» και, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ζητάει να μιλήσει με την Αμαλία.

Μόλις εκείνη το σηκώνει, της λέει πως είναι ο πατέρας της, όμως η κοπέλα, από τη φασαρία που επικρατεί, δεν ακούει όσα της λέει. Εκείνη τη στιγμή, ο Χρηστίδης πριν προλάβει να πει περισσότερα, δέχεται δολοφονική επίθεση! Ο άντρας πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ η Αμαλία παραμένει στη γραμμή και το μόνο που ακούει είναι πως κάποιος ζητάει να καλέσουν γρήγορα ένα ασθενοφόρο. Ο Χρηστίδης είναι σοβαρό τραυματισμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ η Βικτώρια περιμένει με αγωνία να μάθει αν η εντολή θανάτου που έδωσε είχε επιτυχία. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ειρήνη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου ο Ντίνος να πάρει πίσω την επιχείρησή του.

Για αυτό συνεχίζει να ασκεί μεγάλες πιέσεις στον Αποστόλη, να πουλήσει τον «Παράδεισο» στον γιο της. Ο Βασιλείου βρίσκεται σε δύσκολη θέση και οδηγείται σε βιαστικές κινήσεις. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, ανακοινώνει στην Ειρήνη πως θα πουλήσει τον «Παράδεισο» σε εκείνη, ώστε μετά να τον μεταβιβάσει στον Ντίνο, και πηγαίνουν στον συμβολαιογράφο για να υπογράψουν τα χαρτιά.

Παρόλο που ο τελευταίος ενημερώνει τον Αποστόλη πως από τη στιγμή που δεν είναι στο δικό του όνομα δεν μπορεί να προχωρήσει η αγοραπωλησία, εκείνος βγάζει ένα έγγραφο που δείχνει ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου του. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού η Όλγα δεν το γνωρίζει, και ο Αποστολής παρανομεί ακόμη μία φορά…

Πηγή: Mytv