Παραδοσιακός Καβουρμάς Τιάκα… από το Σουφλί με αγάπη!

21 Μαρτίου 2022 14:07

Παραδοσιακός Καβουρμάς Τιάκα… από το Σουφλί με αγάπη!

Η σχέση της οικογένειας Τιάκα με τα αλλαντικά ξεκίνησε από το 1950 στο Σουφλί του Έβρου. Πάνω από 70 χρόνια, τρεις γενιές ασχολούνται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών. Προϊόντα πασίγνωστα στον χώρο όπως ο διάσημος καβουρμάς, η παραδοσιακή Θρακιώτικη μπάμπο και φυσικά τα λουκάνικα που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους γεύση στο πέρασμα του χρόνου αφού η παρασκευή τους γίνεται με την μοναδική συνταγή της οικογένειας Τιάκα.

Από το 1950 είναι πάντα πρωτοπόροι στον κλάδο και εξελίσσονται συνεχώς, παράγοντας σήμερα προϊόντα κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στις εγκαταστάσεις παραγωγής με αγνό παραδοσιακό τρόπο. Εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP σύμφωνα με το πρότυπο CODEX ALIMENTARIUS.
Καβουρμάς… το έδεσμα για τους μερακλήδες
Με καταγωγή από το όμορφο Σουφλί, ο παραδοσιακός  καβουρμάς, φτιάχνεται από τα καλύτερα ντόπια κρεάτα,  τα οποία σιγομαγειρεύονται μαζί με ένα μείγμα μπαχαρικών και λίπους. Η  διαφορά εδώ, βρίσκεται στη μοναδική μαστοριά αλλά και σε όλα τα μυστικά της οικογένειας ΤΙΑΚΑ, για την παρασκευή της διαλεχτής ελληνικής λιχουδιάς! Στον Έβρο όλοι γνωρίζουν πως ο καβουρμάς είναι σούπερ μεζές!
To παραδοσιακό αυτό έδεσμα μπορούμε να το απολαύσουμε σκέτο και φυσικά σαγανάκι μαζί με αυγά! Ταιριάζει δε, μαγειρεμένος μέσα σε όσπρια, στις πατάτες γιαχνί αλλά και σε όποιο φαγητό με σάλτσα μπορεί να υποδεχτεί ένα καλό κομμάτι κρέας!
Διατίθεται σε δύο τύπους: τον λευκό και τον πικάντικο.

Εργοστάσιο:
9o χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Σουφλίου
Τηλ.25510 51881-2

Υποκατάστημα Σουφλί:
1o χλμ. Ε.Ο. Σουφλίου – Αλεξανδρούπολης
Τηλ.25540 23420

Κατάστημα Αλεξανδρούπολη:
Εμπορίου 55
Τηλ.25510 24170

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παραδοσιακός Καβουρμάς Τιάκα… από το Σουφλί με αγάπη!