Παραμένει single ο Κωστόπουλος: δες τη φωτό δίπλα σε αιθέρια ύπαρξη που σχολιάστηκε

19 Νοεμβρίου 2018 12:20

O «θείος Πέτρος» είναι σαν το παλιό, καλό κρασί: όσο μεγαλώνει, τόσο γοητευτικότερος γίνεται. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που εδώ και καιρό μπήκε ξανά στο κλαμπ των singles και το απολαμβάνει. Ως Υδροχόος, εξάλλου, έστω και στην αρχή του ζωδίου του, με ωροσκόπο Σκορπιό, χαίρεται την ελευθερία (του) σαν μικρό παιδί. 

Στο διά ταύτα: ο πρώην εκδότης εμφανίστηκε με νεαρά, σέξι ύπαρξη στο Fix Night Club της Θεσσαλονίκης -στο μαγαζί τραγουδούν ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, φίλος του Πέτρου από πολύ παλιά, του μοιάζει κιόλας αρκετά (και δεν είναι ιδέα μας). Μια λοιπόν και με τον Sakis ο «Πετράν», όπως τον αποκαλεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι μόνο, ξέρει πολύ καλά, διατηρεί φιλικές σχέσεις είπε να πάει να τους δει. Μια χαρά, πλην όμως δίπλα του ήταν μια κοπελίτσα, που κάποιοι έσπευσαν να του χρεώσουν ως νέα σχέση. Καμία σχέση, όμως. «Μυθωδία»… Εντελώς συμπτωματικά βρέθηκε σε ολιγομελή παρέα, ανάμεσα στα μέλη της οποίας ήταν και το κορίτσι της φωτό.

Τα πράγματα μερικές φορές είναι απλούστερα απ’ όσο εικάζει ο οποιοσδήποτε που απλώς θέλει να βγάλει ένα θεματάκι και να πουλήσει. Όχι βέβαια ότι ο πρώην εκδότης, νυν επιχειρηματίας (καλοφαγάς, bon viveur και σούπερ μάγειρας, όπως ακούμε) ενοχλήθηκε απ’ όσα γράφτηκαν, άλλωστε είναι συνηθισμένος (αλίμονο κιόλας), αλλά κάποιοι το διόγκωσαν το θέμα. Συμβαίνουν κι αυτά και εδώ να τονίσουμε πως στην Ελλάδα, συγκριτικά με άλλες χώρες, π.χ. σε σχέση με την Μ. Βρετανία, που είναι η «βασίλισσα του… κίτρινου» όσον αφορά τον Τύπο και γενικώς τα ΜΜΕ, συμβαίνουν σε πολύ μικρότερο βαθμό. Αυτά τα ολίγα και μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο «θείος Πέτρος», όπως τον αποκαλούσαν άπαντες στην πρώην εταιρεία του με τους κ.κ. Ιωάννου και Μαρινόπουλο, την ΙΜΑΚΟ, παραμένει ελεύθερος και ωραίος: ναι, είναι ωραίος και όσο μεγαλώνει πιο γοητευτικός. Σαν τα Chateau Lafite, τα διάσημα κρασιά, ένα πράγμα.

Ελεύθερος και ωραίος ο Πέτρος Κωστόπουλος! Δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα της φωτογραφίας στα μπουζούκια στην Θεσσαλονίκη!