Παρασκευή Κερασιώτη: «Δουλεύω σερβιτόρα, κάποιοι δεν τα έχουμε έτοιμα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Δεκεμβρίου 2022 10:30

Με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η Παρασκευή Κερασιώτη εργάζεται ως σερβιτόρα για να συμπληρώσει το εισόδημά της από το μόντελινγκ.

Η πρώην παίκτρια του «Greece’s next top model» Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε ανοιχτά για το επάγγελμά της τονίζοντας ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Η ίδια είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και στο παρελθόν για την επιλογή της να εργάζεται ως σερβιτόρα σε νησί για τη σεζόν του καλοκαιριού.

Το μοντέλο, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα.

Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη.

Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε στο σχόλιο που συνόδεψε το βίντεό της.

 

Η Κερασιώτη ήταν ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν στο «GNTM» του 2020 και μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για την πορεία της στο «GNTM» αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.

«Δεν το πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω γιατί είμαι τσιγγάνα. Ήξερα ότι υπάρχει πολύ ρατσισμός. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, ευχαριστώ και τον κόσμο που με έχει στηρίξει,.

Απλά ήταν η αρχή και δεν είχα καμία εμπειρία σε αυτό το το χώρο και υπάρχει και αυτός ο ρατσισμός έξω. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σε κοιτάζει κάπως. Καταλαβαίνεις τι γνώμη έχει ο άλλος για σένα», ανέφερε.