Παρασκευή Κερασιώτη: «Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, έκλαψα, λύγισα»

19 Μαρτίου 2022 16:46

Παρασκευή Κερασιώτη: «Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, έκλαψα, λύγισα»

Η Παρασκευή Κερασιώτη πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Παρασκευή Κερασιώτη: «Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, έκλαψα, λύγισα»

Το πρώην μοντέλο του GNTM, έχασε πριν λίγο καιρό τον πατέρα της και ένας follower θέλησε να μάθει πως είναι η ψυχολογική της κατάσταση.

«Όπως έχω ξαναπεί, είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, πολλές φορές, έκλαψα, πολλές φορές λύγισα.

Ευτυχώς έχω την οικογένειά μου που με στηρίζει και έναν άγγελο που με προστατεύει από ψηλά και έτσι χαμογελάω ξανά και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη».

GNTM – Παρασκευή: «Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω γιατί είμαι τσιγγάνα. Υπάρχει πολύ ρατσισμός»

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν στο φετινό GNTM και μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Το πρωί της Πέμπτης η Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για την πορεία της στο GNTM, αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.

“Δεν το πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω γιατί είμαι τσιγγάνα. Ήξερα ότι υπάρχει πολύ ρατσισμός. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, ευχαριστώ και τον κόσμο που με έχει στηρίξει,.

Απλά ήταν η αρχή και δεν είχα καμία εμπειρία σε αυτό το το χώρο και υπάρχει και αυτός ο ρατσισμός έξω. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σε κοιτάζει κάπως. Καταλαβαίνεις τι γνώμη έχει ο άλλος για σένα.”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Παρασκευή.