«Πάρε τηλέφωνο τον κερατά»: ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης αποκαλύπτει τα μηνύματα που του στέλνουν

13 Νοεμβρίου 2020 13:00

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης από το GNTM, ο Διονύσης Κριζέας, μίλησε στο Pop Up και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο για το χωρισμό τους, επιβεβαίωσε τα φήμες που θέλουν την διαγωνιζόμενη να είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ενώ αποκάλυψε και τι του στέλνουν στα social media.

«Δεν είμαι, ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της, δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελειώσει μόλις μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, μετά τελείωσε η σχέση μας. Δεν ήμασταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά ένα σεβαστό διάστημα.

Προφανώς τα είπε γιατί θέλει να προστατέψει τη Μαριαγάπη. Κανένα παιδί 19 χρονών δεν δίνει το λογαριασμό του Instagram στη μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα, η οποία με είχε πείσει να την περιμένω και μην πιστεύω τα δημοσιεύματα.

Ένας γνωστός μου που πέρασε από το GNTM μου επιβεβαίωσε ότι έχουν σχέση με τον Αιμιλιάνο. Μου στέλνουν μηνύματα… πάρε τηλέφωνο τον κερατά, χριστουγεννιάτικα κερατάκια. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Διονύσης Κριζέας.