Πάρις Χίλτον: Ο βιασμός στα 15 και η έκτρωση

Συντάκτης: Newsroom

25 Φεβρουαρίου 2023 19:00

Πάρις Χίλτον: Ο βιασμός στα 15 και η έκτρωση

Τα παιδικά χρόνια της Πάρις Χίλτον είναι ακόμη πιο σκοτεινά και τραυματικά από όσα έχει η ίδια αποκαλύψει δημοσίως στο παρελθόν. Σε μια νέα συνέντευξη-βόμβα στο περιοδικό Glamour, η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος αποκάλυψε ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν χωρίς τη θέλησή της και συνέβη σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Η 42χρονη σήμερα Hilton υποστήριξε ότι ο βιαστής της ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας που γνώρισε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της της έριξε κάτι στο ποτό της και στη συνέχεια την βίασε.

Εκείνη την εποχή, η Χίλτον ζούσε με τη γιαγιά της από τη μητέρα της στο Παλμ Σπρινγκς. Όπως είπε στο περιοδικό είχε πάει στο Λος Άντζελες για να δει τους φίλους της και σύχναζε στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City «σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με τα όσα είπε «μεγαλύτεροι άντρες πάντα τριγυρνούσαν στα καταστήματα» και εκείνη και οι φίλες της “τους μιλούσαν” και τους έδιναν τους αριθμούς των βομβητών τους».

Μια μέρα, μια ομάδα ανδρών «προσκάλεσε» τη Χίλτον και τις ανήλικες φίλες της «σε ένα σπίτι» όπου τις κέρασαν «δροσερά κρασιά με μούρα».

Η Χίλτον η οποία «δεν έπινε τότε» – θυμήθηκε ότι ένας από τους άντρες ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και την έπεισε να πιει το ποτό της.

«Όταν ήπια μία ή δύο γουλιές, αμέσως άρχισα να αισθάνομαι ζαλάδα. Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα- υποθέτω ότι ήταν κάποιο ναρκωτικό».

Η νέα μαμά είπε ότι λιποθύμησε και ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, καταλαβαίνοντας ότι κάτι κακό της είχε συμβεί.

«Θυμήθηκα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είχα οράματα ότι τον έβλεπα από πάνω μου, να μου κλείνει το στόμα, να μου λέει, “ονειρεύεσαι” και να μου το ψιθυρίζει στο αυτί».

Η τραυματική παραμονή στο Provo Canyon School

Ο βιασμός της προηγήθηκε δύο χρόνια πριν βρεθεί στο Provo Canyon School στη Γιούτα, όπου, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, της χορηγούσαν με το ζόρι φάρμακα και την υπέβαλαν σε γυναικολογικές εξετάσεις μέσα τη νύχτα.

«Ήμουν απλά ένα μικρό κορίτσι. Απλά νιώθω ότι μου έκλεψαν την παιδική μου ηλικία», δήλωσε στο Glamour.

Όταν ρωτήθηκε αν επέλεξε την παρένθετη μητρότητα επειδή ανησυχούσε για την εγκυμοσύνη στην ηλικία της, η Πάρις Χίλτον απάντησε: «Όχι» συμπληρώνοντας ότι θα χρησιμοποιούσε παρένθετη μητέρα ακόμα και αν ήταν 20.

«Απλά φοβάμαι τόσο πολύ – ακόμα και να βρεθώ σε ένα γυναικολογικό ιατρείο. Φοβάμαι τις ενέσεις και τους ορούς που βάζουν», σημειώνοντας ότι ήθελε «τόσο πολύ» οικογένεια, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει «το σωματικό κομμάτι της διαδικασίας».

Η Χίλτον αποκάλυψε επίσης ότι έκανε έκτρωση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κάτι για το οποίο «δεν ήθελε να μιλήσει γιατί το θέμα ήταν ταμπού» εκείνη την εποχή. «Ήμουν παιδί», είπε, «και δεν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα