Πάρης Κασιδόκωστας: ο εκατομμυριούχος εφοπλιστής κι επιχειρηματίας με το ανατρεπτικό στυλ που αλλάζει συνεχώς (φωτογραφίες)

7 Ιανουαρίου 2021 15:45

Ο 38χρονος γιος της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, είναι ο διάδοχος στα επιχειρηματικά θέματα της οικογένειας Λάτση, αφού από το 2012 είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρίας Latsco Shipping.

Εκτός από τις οικογενειακές επιχειρήσεις, έχει κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην βιομηχανία του θεάματος στο Χόλιγουντ με την 1821 Media Group που έχει συνεργαστεί με πολύ δυνατά ονόματα του κινηματογράφου. Αλλά και στην μουσική βιομηχανία της χώρας μας δεν έμεινε αδιάφορος αφού μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο το 2011 ίδρυσαν την δισκογραφική εταιρία Panik.

Όσο για την εμφάνισή του είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα. Την μία μέρα κυκλοφορεί με σμόκιν κουστούμι για κάποια υποχρέωση, την επόμενη μπορεί να βάψει τα μαλλιά του ξανθά και να κάνει βόλτες με ένα απλό t-shirt και φθαρμένο τζιν παντελόνι. Τατουάζ και extreme sports, ειδικά σε ότι αφορά τη θάλασσα είναι τα αγαπημένα του. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι και το αντιπροσωπευτικό προφίλ για το εφοπλιστικό λόμπι, αλλά δεν δείχνει να τον απασχολεί κάτι τέτοιο. Δημιουργεί το δικό του στιλ και δείχνει να το απολαμβάνει.

Οι φωτογραφίες του συναγωνίζονται αυτές τις συντρόφου του, Τάμτα, σε στυλ, εκκεντρικότητα κι ασταμάτητες αλλαγές. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με ακόμη μία αλλαγή στα μαλλιά. Αυτή την φορά ήταν δίχρωμα, ξανθά και καστανά.