Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν θα έκανα κάτι που προσβάλλει κανέναν, ποτέ»

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 09:10

Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν θα έκανα κάτι που προσβάλλει κανέναν, ποτέ»

Η Παρθένα Χοροζίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για το body shaming που έχει υποστεί και για τον τρόπο που έμαθε τώρα πια να το αντιμετωπίζει

Η Παρθένα Χοροζίδου αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος. Και στη συνέχεια έκανε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τις άσχημες κριτικές που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

Αντιμετωπίζει με ευγένεια τα σχόλια αλλά μέχρι ενός ορίου

«Έχω μια γλυκάδα, βλακεία τώρα που το λέω για τον εαυτό μου, οπότε δεν θα πω ποτέ κάτι κακό. Έχω και εγώ μια συνείδηση που την προσέχω πάρα πολύ γιατί θέλω να κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ στο κρεβάτι μου. Όταν διάβασα το κείμενο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ήμουν πολύ ήσυχη ότι είναι πολύ προσεγμένο και δεν φοβήθηκα τίποτα. Ήρθε και το κέφι από πάνω που το έκανε ακόμα πιο ζαχαρωτό».

«Έχω μια αφέλεια, που κακώς την έχω βέβαια, μπορεί να πω κάτι παραπάνω καμιά φορά αλλά μου το συγχωρείς γιατί δεν έχω ποτέ κακή πρόθεση. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Δεν θα έκανα κάτι που προσβάλλει κανέναν, ποτέ, γιατί έχω προσβληθεί στη ζωή μου και ξέρω πως είναι και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν το επιτρέπω λοιπόν να ενοχλήσω κανέναν. Έχει τύχει να έρθει κάποιος να μου πει μια χοντράδα, την οποία εκείνη την ώρα μπορεί να κατάπια. Στην αρχή με ένοιαζε από το σοκ! Αναρωτιόμουν τι ήταν αυτό και γιατί έπρεπε να το λουστώ όλο αυτό. Μια κακία μες στα μούτρα μου».

Πως αντιμετωπίζει αυτούς που κάνουν κριτική

«Τώρα που μεγαλώνω, όμως, λέω «άσε τον άνθρωπο, δεν θα είναι καλά! Δεν είναι ο ίδιος καλά και αναγκάζεται να κάνει αυτό». Όταν όμως δεν έχω την ψυχραιμία να κάνω αυτό, κάνω… καθρεφτάκι για να πάει αυτός να κοιμηθεί με κακή συνείδηση» συμπλήρωσε η Παρθένα Χοροζίδου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.