Παρτίδα σκάκι από Φιλιππίδη και Παπαχαραλάμπους! Η μυστική συνάντηση με Δροσάκη και Αναστασοπούλου και ο λόγος που η Άννα Μαρία δεν καταθέτει μήνυση – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Spirto

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 09:20
Παρτίδα σκάκι από Φιλιππίδη και Παπαχαραλάμπους! Η μυστική συνάντηση με Δροσάκη και Αναστασοπούλου και ο λόγος που η Άννα Μαρία δεν καταθέτει μήνυση - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Spirto

Η αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Μπορεί η ηθοποιός μαζί με την Πηνελόπη Αναγνωστοπούλου και τη Λένα Δροσάκη να ήταν οι πρώτες που μίλησαν εναντίον του, αλλά οι καταγγελίες τους αφορούν αδικήματα που έχουν παραγραφεί.

Σε αντίθεση με εκείνα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού που βαραίνουν για τρεις υποθέσεις τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Και για τα οποία του ασκήθηκε η ποινική δίωξη και θα κληθεί σε απολογία.

Όπου και θα εξαρτηθεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Γιατί λοιπόν αναφέρθηκε σε αυτά ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ δεν είχαν καμία σχέση με τη δικογραφία;

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Εξοργισμένη με τον Φιλιππίδη - Στο πλευρό της ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών»

Καμία μήνυση

Αίσθηση επίσης προκάλεσε και η στάση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Για την οποία ο Φιλιππίδης ισχυρίστηκε στο υπόμνημα που κατέθεσε ότι βρίσκονταν σε σχέση για έξι μήνες. Και μάλιστα εν γνώσει της συζύγου του Ελπίδας Νίνου.

Μόλις έγιναν γνωστές οι θέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη όλοι πίστεψαν ότι η ηθοποιός θα κατέθετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν με σιγουριά ότι η Παπαχαραλάμπους θα έστελνε στα δικαστήρια τον Φιλιππίδη.

Ο οποίος εξέθετε τη συνάδελφό του και μάλιστα για μία υπόθεση, η οποία έχει παραγραφεί. Διαψεύστηκαν όμως πανηγυρικά. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν έχει προβεί σε καμία νομική ενέργεια. Προτίμησε να απαντήσει με σιγή ιχθύος, όσο κι αν εκνευρίστηκε (και είναι η αλήθεια) από τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη.

Μάλιστα, δημοσιεύματα έλεγαν ότι νομικές πηγές διαψεύδουν πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ετοιμαζόταν να υποβάλει μήνυση εναντίον του ηθοποιού.

Η αλήθεια σε αυτήν την περίπτωση θα λέγαμε ότι είναι… μισή. Γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε η ηθοποιός ήταν να στείλει στα δικαστήρια τον Φιλιππίδη, αλλά τελικά συγκρατήθηκε. Και αποδείχθηκε ότι είχε λόγο…

Πέτρος Φιλιππίδης: Με υπόμνημα κατέθεσε ο ηθοποιός - Ο λόγος στον εισαγγελέα

Μυστική συνάντηση

Πολλοί παραξενεύτηκαν από τη στάση και των δύο, αλλά σας είπαμε και πιο πάνω ότι οι κινήσεις τους θυμίζουν έντονα παρτίδα σκάκι. Και μάλιστα με βοηθούς τους δικηγόρους τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, λοιπόν, για να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του Φιλιππίδη η Παπαχαραλάμπους είχε προηγηθεί μία μυστική συνάντηση με τις άλλες δύο ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν πρώτες: την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη.

Δύο γυναίκες πολύ ευαισθητοποιημένες με το γυναικείο Metoo που πρωτοστάτησαν εναντίον του συναδέλφου τους κατηγορώντας τον για ανάρμοστη συμπεριφορά αλλά και επιθέσεις σεξουαλικής φύσεως.

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Spirto που κυκλοφορεί.