Πασχαλάκης – Παπαδοπούλου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Ιανουαρίου 2023 12:30

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον μαζί καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από χρόνια κοινής πορείας.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και πολλές ημέρες, καθώς ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είχαν κάνει κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την περίοδο των γιορτών.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα έχει αφαιρέσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες, έχοντας κρατήσει μόλις μία.

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, τονίζοντας μάλιστα ότι χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλεια της τραγουδίστριας.

«Θα έδωσε κανένα δικαίωμα και αυτός» είπε, ενώ αποκάλυψε πως σε συνομιλία που είχε μαζί του, ο τερματοφύλακας του είπε πως μέχρι τον Μάιο θα ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό για να πάει το Πρωτάθλημα.

«Το πιστεύω και θέλω να ανεβάσω τους συμπαίκτες μου. Θα είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Πάνω και από αυτό που πήραμε με τον ΠΑΟΚ. Σιγά τις άλλες ομάδες», είπε ο Πασχαλάκης κατά τον Ραπτόπουλο.

Πάντως, πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως επρόκειτο να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα στη σχέση τους, η οποία μετρούσε περίπου τρία χρόνια.

Σύμφωνα, με πληροφορίες από την εφημερίδα «Real Life» το ζευγάρι βρισκόταν σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 οπότε σύναψαν σχέση, το διάστημα που κατάφεραν να περάσουν μαζί ήταν ελάχιστο, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και της απόστασης. Ο μεν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη καθώς ανήκε στον ΠΑΟΚ -πριν έρθει στην Αθήνα μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό- ενώ η δε εργαζόταν στην Αθήνα.

Βέβαια στην περίοδο της καραντίνας, ήταν από τα ζευγάρια που είχαν την ευκαιρία και τον χρόνο να ανθίσει η αγάπη τους.

Όπως έλεγαν άνθρωποι που ανήκουν στο στενό τους περιβάλλον, έδειχναν ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου καθώς θεωρούσαν πως βρήκαν αυτό που αναζητούν στη ζωή.