Πασχάλης Τερζής: Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής

Συντάκτης: Newsroom

20 Αυγούστου 2022 14:44

Πασχάλης Τερζής: Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και παρά το γεγονός ότι έχει αποτραβηχτεί από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει στις καρδιές του κόσμου.

O Πασχάλης Τερζής επέλεξε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από κάποιες ημέρες, η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τον Πασχάλη Τερζή, τον «δάσκαλό» της, όπως τον αποκαλεί και μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία στο σπίτι του.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα.. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Papamakariou_Official (@marianna_papamakariou)

Γιάννα Τερζή: “Ο πατέρας μου έφυγε στο απόγειο της καριέρας του”

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει την απομάκρυνσή του από τις επάλξεις και τη νύχτα. Ο Πασχάλης Τερζής σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως “μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου και το τραγούδι δεν μου έχουν λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα όπου βρισκόμουν. Στο καφενείο, στο σπίτι, στο αμάξι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει”. 

Πλέον, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια,στο Πευκοχώρι. Η κόρη του, Γιάννα, κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media μαζί του και ο ίδιος δείχνει πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

“Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του”

Τώρα, όμως, μίλησε για εκείνον στην Espresso. Και διασαφήνισε:  “Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν» ανέφερε η ίδια.