Πασχάλης Τερζής: Η ξαφνική απώλεια της πρώτης συζύγου και οι μαύρες σκέψεις…

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαΐου 2022 19:00

Ένα πολύ σκληρό χτύπημα της μοίρας δέχθηκε ο Πασχάλης Τερζής στα νεανικά του χρόνια, καθώς έχασε την πρώτη του σύζυγο, γεγονός που τον συγκλόνισε και τον έκανε να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία!

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής βίωσε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του αμέσως μετά την απόλυσή του από τον στρατό. Τότε ήταν που η πρώτη του σύζυγος, με την οποία απέκτησε έναν γιο, άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε παλαιότερα, ο Τερζής μίλησε για αυτήν την τραγική ιστορία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που πέρασαν μαύρες σκέψεις από το μυαλό του. Ευτυχώς, ήταν φευγαλέες…

«Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω!», είπε χαρακτηριστικά ο Τερζής.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αλλά τότε µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: ‘Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;’. Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι».

Ο Τερζής επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να ξεπεράσει το σοκ της οδυνηρής απώλειας της γυναίκας του. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να μεγαλώσει τον γιο του, Γιώργο.
Μάλιστα, εκείνος του έχει χαρίσει τέσσερα εγγόνια. Ο λόγος για τη Βάσια και τον Πασχάλη από τον πρώτο γάμο του και τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο από τον δεύτερο με τη Μαριαλένα, με την οποία παντρεύτηκε το 2011.

Από την πλευρά του, ο Τερζής παντρεύτηκε ξανά, με τη Μαίρη. Απέκτησαν μία κόρη, τη Γιάννα που επίσης ασχολείται με το τραγούδι. Εδώ και λίγα χρόνια, πάντως, ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει από τα μουσικά δρώμενα.