Πάτρα: Η νέα πραγματικότητα της Ρούλας πίσω από τα σίδερα της φυλακής

5 Απριλίου 2022 15:18

Πάτρα: Η νέα πραγματικότητα της Ρούλας πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέρθηκε σήμερα Τρίτη 5/4 στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

Πάτρα: Η νέα πραγματικότητα της Ρούλας πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Η 33χρονη βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μπορεί να προαυλίζεται μόνο όταν είναι μόνη της.

Καθώς υπάρχει φόβος εάν βρεθεί μαζί με τις υπόλοιπες κρατούμενες η κατάληξη μπορεί να είναι πολύ άσχημη καθως δεν την θέλουν εκεί.

Το μόνο αντικείμενο που έχει πάνω της η κατηγορούμενη είναι ένα κουτί τσιγάρα, χωρίς όμως να μπορεί να ανάψει ένα μόνη της καθώς δεν της επιτρέπεται να έχει πάνω της ούτε σπίρτα ούτε αναπτήρα.

Παρόλα αυτά, η ίδια ζήτησε να της φέρουν και μία τηλεόραση. Ο φύλακας που έχει την εποπτεία της, όταν τον φωνάζει της ανάβει τα τσιγάρα και την παρακολουθεί προσεκτικά.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η 33χρονη είναι μανιώδης καπνίστρια και υπάρχουν φόβοι για πιθανές ζημιές είτε στον εαυτό της είτε σε οποιονδήποτε βρίσκεται μαζί της ή ακόμη και στο κτίριο, εάν έχει την ελευθερία να χρησιμοποιεί τα εύφλεκτα αυτά αντικείμενα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα πρώτα λόγια της λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη:

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι όντως, η φυλακή την φοβίζει. Εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της, όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί.

«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε, ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς»…