Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα έχασε τα πάντα γιατί η Ρούλα προσπαθούσε να φέρει πίσω τον Μάνο»

5 Απριλίου 2022 15:49

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα έχασε τα πάντα γιατί η Ρούλα προσπαθούσε να φέρει πίσω τον Μάνο»

Η Τένια Μακρή ήταν καλεσμένη στη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σκιαγράφησε τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ενώ αναφέρθηκε και στην Τζωρτζίνα.

Τένια Μακρή: «Ένα υγιέστατο κοριτσάκι κατέληξε τετραπληγικό»

Η Τένια Μακρή αναφέρθηκε στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

«Ο Μάνος δεν μπορεί να φανταστεί τη γυναίκα του να έχει κάνει κακό στα παιδιά όσο εκείνος ήταν μπροστά. Από την άλλη πλευρά λέει ότι η μητέρα έδινε τα πάντα, οπότε δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κακό».

«Το ζευγάρι άρχισε να έχει κραδασμούς στη σχέση του. Είναι ένα ζευγάρι που απέκτησε νωρίς παιδιά. Όσο εκείνος έφευγε από το σπίτι, εκείνη ένιωθε την απόρριψή του.

Και προσπαθούσε να τον φέρει κοντά της, ώστε να νιώσει ότι δεν την αφήνει, δεν την προδίδει από εκείνο που της είχε υποσχεθεί με τον γάμο.

Ήταν και οι δύο φευγάτοι, ο καθένας στον δικό του κόσμο… Αυτός δεν φαίνεται να έχει την ίδια εξάρτηση όπως αυτή».

Επίσης, ανέφερε πως όταν ο γάμος βρίσκεται σε κρίση τότε το παιδί μπαίνει στη φαρέτρα των γονιών και γίνεται ακόντιο να πικράνει ο ένας τον άλλον.

«Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν τρία παιδιά στον κόσμο. Εκείνο που με συνταράσσει δεν είναι τι θα απογίνει η γυναίκα, είναι ο τραγικός θάνατος που βρήκε η Τζωρτζίνα και κάθε φορά που επανερχόταν στη ζωή τι βίωνε…

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι κατέληξε τετραπληγικό. Ένα παιδί έχασε τα πάντα επειδή έπρεπε αυτή η μητέρα να φέρει αυτόν τον άντρα πίσω στη ζωή της. Δεν το χωράει το μυαλό μας».

Πάτρα: Η νέα πραγματικότητα της Ρούλας πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέρθηκε σήμερα Τρίτη 5/4 στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

Η 33χρονη βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μπορεί να προαυλίζεται μόνο όταν είναι μόνη της.

Καθώς υπάρχει φόβος εάν βρεθεί μαζί με τις υπόλοιπες κρατούμενες η κατάληξη μπορεί να είναι πολύ άσχημη καθως δεν την θέλουν εκεί.

Το μόνο αντικείμενο που έχει πάνω της η κατηγορούμενη είναι ένα κουτί τσιγάρα, χωρίς όμως να μπορεί να ανάψει ένα μόνη της καθώς δεν της επιτρέπεται να έχει πάνω της ούτε σπίρτα ούτε αναπτήρα.

Παρόλα αυτά, η ίδια ζήτησε να της φέρουν και μία τηλεόραση. Ο φύλακας που έχει την εποπτεία της, όταν τον φωνάζει της ανάβει τα τσιγάρα και την παρακολουθεί προσεκτικά.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η 33χρονη είναι μανιώδης καπνίστρια και υπάρχουν φόβοι για πιθανές ζημιές είτε στον εαυτό της είτε σε οποιονδήποτε βρίσκεται μαζί της ή ακόμη και στο κτίριο, εάν έχει την ελευθερία να χρησιμοποιεί τα εύφλεκτα αυτά αντικείμενα.