Πάτρα: Με ύβρεις και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

5 Απριλίου 2022 15:02

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαρηγόρητη για τον Μάνο: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Ήταν λίγο μετά τις 08:30 όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε άλλο ένα βράδυ.

Και σχεδόν στις 09:00, με την κουκούλα του μπουφάν της, τη μάσκα να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα χέρια της δεμένα πισθάγκωνα με χειροπέδες, έφτασε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πάτρα: Με ύβρεις και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

«Ψόφα φόνισσα» της φώναζαν πολίτες που βρέθηκαν έξω από τις φυλακές.

Δεν ήταν όμως μόνο πολίτες εκείνοι που την αποδοκίμασαν. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα οδηγήθηκε στο κελί της, όπου για δυο μέρες θα μείνει σε απομόνωση.

Εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, υπό το φόβο των αρχών μήπως γίνει στόχος επιθέσεων από άλλες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί θα κρατηθεί μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την κρίνουν προφυλακιστέα για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης.

Βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών που κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας.

Αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.