Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου πριν τη σύλληψη της Ρούλας

8 Απριλίου 2022 16:00

Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου πριν τη σύλληψη της Ρούλας

Ένα αινιγματικό μήνυμα είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου πριν τη σύλληψη της Ρούλας

Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη.

Kαι μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό: ”Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο”».

Να τονίσουμε, ότι ο Μανος Δασκαλακης την Τετάρτη βρέθηκε στην ανακρίτρια και διαχώρισε εντελώς τη θέση του από την Ρούλα Πισπιρίγκου και χαρακτήρισε τα στοιχεία αδιάσειστα.

Υπόθεση Πάτρας: Αποκάλυψη “βόμβα” από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια νέα αποκάλυψη “βόμβα”, έκανε σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπάρχει ενδεχόμενο να έχει δολοφονήσει το πρώτο παιδί της οικογένειας, την Μαλένα, για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Live News κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας, της Μαλένας, η οποία είχε χάσει την ζωή της το 2019 μέσα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά την πρώτη της χημειοθεραπεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι το πρόβλημα λευχαιμίας, που φαίνεται να αντιμετώπιζε το παιδί, είχε χαρακτηριστεί από τους θεράποντες γιατρούς ιάσιμο.

Aν και εφόσον ακολουθηθεί η σωστή αγωγή και ο απαραίτητος κύκλος χημειοθεραπειών.

Σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπτόπουλο, πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είχε φέρει πολλές εντάσεις στο ζευγάρι.

Kαθώς ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για περίπου δυο χρόνια, όσο θα διαρκούσαν δηλαδή οι θεραπείες της Μαλένας, αλλά θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο, ο δημοσιογράφος έθεσε το καίριο ερώτημα του αν θα μπορουσε η 33 χρονη σήμερα μητέρα να έχει σκοτώσει το παιδί της, μόνο και μόνο επειδή θα έπρεπε να αποχωριστεί τον Μάνο Δασκαλάκη για μεγάλο χρονικό διάστημα.