Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου: επεισόδιο και για το φροντιστήριο των παιδιών

19 Νοεμβρίου 2018 14:30

Νέα τροπή στο πολύπαθο, όπως κι αν το δεις, διαζύγιο των Παύλου Βαρδινογιάννη-Τζίνας Αλιμόνου. Μετά το ζήτηµα της επιµέλειας, της διατροφής και τα όσα απίστευτα έχουν ακουστεί στις δικαστικές αίθουσες, το πρώην ζευγάρι αυτή τη φορά έπρεπε να συζητήσει µία αίτηση ασφαλιστικών µέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεµβρίου του 2018 ο επιχειρηµατίας σε βάρος της πρώην συζύγου του, για τις ξένες γλώσσες των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» πρόκειται για αίτηση που αφορούσε ζητήµατα εκπαίδευσης των παιδιών του πρώην ζευγαριού, καθώς σύµφωνα µε όσα φέρεται να της καταλογίζει στην αίτησή του ο Παύλος Βαρδινογιάννης, η Τζίνα Αλιμόνου αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει τα µαθήµατα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραµµά τους. Στην αίτηση αναφερόταν µάλιστα ότι δεν είχε προηγηθεί σχετική συνεννόηση για το θέµα µε τον επιχειρηματία.

Η συζήτηση είχε καθοριστεί για τον Οκτώβριο, αλλά η πλευρά της ηθοποιού ζήτησε αναβολή, µε αποτέλεσµα η εκδίκαση των ασφαλιστικών µέτρων να επαναπροσδιοριστεί για τις 9 Νοεµβρίου. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής καµία από τις δυο πλευρές δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και η υπόθεση µαταιώθηκε, µε το πρώην ζευγάρι να τα βρίσκει τελικά, έξω απ’ τις πόρτες των δικαστηρίων για το ζήτηµα των ξένων γλωσσών. Αλίμονο, για ένα τέτοιο ζήτημα (και με τόσα λεφτά στο… μπακάπ) να συζητάμε για ξένες γλώσσες. Are we serious?