Παυλίνα Βουλγαράκη: Αποκάλυψε πώς έβαλε τέλος στην κακοποιητική σχέση που είχε παλαιότερα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Νοεμβρίου 2022 10:11

Η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που έζησε πριν από κάποια χρόνια και τα όσα είπε, προκαλούν αίσθηση.

Η γνωστή τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στο podcast Mic2 και αρχικά στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Ήταν bullying ξεκάθαρα και ένας βαθύς σνομπισμός. Μεγάλος καλλιτέχνης έχει πει ότι ‘θα της κάνω αυτήν την πρόταση, επειδή είναι ταλαντούχα, αλλά τι θα πει τώρα ο κόσμος’; Έχει συμβεί αυτό. Αυτό θεωρώ bullying, κατά τα άλλα δεν το έχω βιώσει».

Για την κακοποιητική σχέση, την οποία βίωσε, ανέφερε: «Ήταν και σωματική βία και σεξουαλική. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση. Δεν ήταν ακριβώς σχέση, ήταν αυτό που θέλεις να φύγεις από τη σχέση και με το που το καταλάβει ο άλλος, δεν μπορείς να φύγεις.

Προσπάθησα να τη λήξω αυτή την επαφή, γιατί δεν μου ταίριαξε και τελικά ο άλλος βγήκε εγκληματίας. Με βοήθησε μια κολλητή μου φίλη που κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε στο πρόσωπό μου και στα χέρια μου κάποια σημάδια, που δεν έβγαζαν νόημα. Το κατάλαβε, όταν με είχε χάσει κάποιες εβδομάδες από το περιβάλλον της».

Όπως είπε η καλλιτέχνιδα, η φίλη της κατάφερε να εντοπίσει πού βρισκόταν με τον πρώην σύντροφό της και τη βοήθησε να φύγει. «Τον χειρίστηκε με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να με αφήσει να φύγω -με την έννοια ότι η κοπέλα χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις κι είσαι καλό παιδί. Το χειρίστηκε άψογα. Ειδικά για την ηλικία μας τότε, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πανέξυπνη», είπε.

Πάντως, εκείνος έκανε κινήσεις να την προσεγγίσει ξανά, οι οποίες όμως δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

«Με το που βρήκα την πρόσβαση και την επαφή με τον έξω κόσμο, εξαφανίστηκα και δεν με ξαναείδε ποτέ. Έχει προσπαθήσει, έχει κάνει κάποια πράγματα αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Απευθύνθηκα σε κάποιους ανθρώπους και με βοήθησαν.

Μετά από αυτό παρατήρησα ότι αφού τελείωσε αυτή η επαφή, συνέχισα να κάνω κακοποιητικές σχέσεις που δεν είχαν σωματική βία αλλά ψυχική. Κι εγώ έλεγα, αφού δεν με χτυπά όπως άλλος, δεν είναι βία, καλά είναι. Δυσκολεύτηκα να διακρίνω το φάσμα της βίας», κατέληξε η Βουλγαράκη.