Παυλίνα Ζάχρα: αυτό είναι το μέλλον της Λουσίν στο «Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια»

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 09:45

Παυλίνα Ζάχρα: αυτό είναι το μέλλον της Λουσίν στο «Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια»

Η Παυλίνα Ζάχρα πρωταγωνιστεί στο Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια όπως και στον πρώτο κύκλο της σειράς στον ρόλο της Αρμένιας Λουσίν

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα δούμε που θα βρεθεί η ηρωίδα που υποδύεται η Παυλίνα Ζάχρα και ποιο είναι το μέλλον της στη σειρά του Open. Η ηθοποιός μίλησε στην Μαρία Ανδρέου για τη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη κι έδωσε λεπτομέρειες από όσα θα δούμε στην οθόνη.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Μανούσο Μανουσάκη;

Μεγάλο σχολείο. Τον λατρεύω γιατί ο κ. Μανουσάκης σου μεταδίδει τα πάντα μέσα από το χιούμορ. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει για το δεύτερο κύκλο, χάρηκα πάρα πολύ. Τα γυρίσματα άρχισαν στην Λάρισα, στο Μεταξοχώρι, στα Αμπελάκια, όπου γυρίστηκαν οι πορείες θανάτου. Οι άνθρωποι που μένουν στα χωριά αυτά ήταν υπέροχοι, μας φιλοξένησαν με αγάπη γιατί έβλεπαν τη σειρά και μας ήξεραν. Ο κόσμος αγαπά τον Μανούσο Μανουσάκη και τον παρακολουθεί χρόνια από τους «Ψίθυρους καρδιάς». Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός σκηνοθέτης είναι κι η αγάπη τους προς το πρόσωπό τους είναι μεγάλη.

Η καταγωγή μου είναι από τον Πύργο Ηλείας κι όταν πήγα στο χωριό μου μετά το τέλος του σίριαλ, όλοι με ρωτούσαν πότε θα ξαναρχίσει το «Κόκκινο Ποτάμι», πόσο αληθινό κι επίκαιρο είναι καθώς ο πόλεμος φέρνει πάντα προσφυγιά κι είδαμε τι έγινε στην Ουκρανία. Η γιαγιά μου είναι από την Μικρά Ασία κι έχω ακούσει πολλές φορές πως σκότωσαν τους δικούς τους οι τσέτες, πως χάθηκαν περιουσίες, πως ήρθαν στην Ελλάδα κι ένιωθαν ξένοι. Η γιαγιά μου με νανούριζε με ένα τουρκικό μοιρολόι. Οι ζωές τους χαράχτηκαν από τρομακτικές και καταστροφικές σκηνές μίσους και θανάτου. Η Αττάλεια της Σμύρνης, από εκεί ήταν η γιαγιά μου κι οι δικοί της, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα λεηλατήθηκε από τους Νεότουρκους κι ήταν γεμάτη από αρχοντικά σπίτια, πανεπιστήμια, εκεί ζούσαν μορφωμένοι άνθρωποι, λόγιοι, σπουδαγμένοι και πολλοί έμποροι, εύποροι με εργοστάσια. Είπε στο Enjoy.

Η τύχη της Λουσίν στη σειρά

«Η Λουσίν ζει μαζί με τον πατέρα Γρηγόριο και τις άλλες μοναχές στο μοναστήρι. Θέλει να βρει την γαλήνη της κοντά στον Θεό, θέλει να λυτρωθεί. Τη βρίσκει η Ιφιγένεια, αλλά εκείνη δε την ακολουθεί, νιώθει ότι την βαραίνουν αμαρτίες.

«Στις 19 Μαΐου 1919 μπαίνουν οι Τσέτες στο χωριό, στο μοναστήρι. Η Λουσίν ακολουθεί μια πορεία θανάτου, που δεν ξέρει που θα την βγάλει. Η ιστορία τραγικά επαναλαμβάνεται για όλους τους ήρωες που επέζησαν, αφού μέχρι και το 1923 οι Νεότουρκοι έχουν αποφασίσει να εξολοθρεύσουν τους Έλληνες του Πόντου, της Μικράς Ασίας.

«Η Λουσίν με τον πατέρα Γρηγόριο θα συνεχίσουν το μαρτυρικό τους δρόμο και θα συναντούν άτομα που θα τους πουν πολλές αλήθειες για τους δικούς τους και για το πως χάθηκαν».

«Εκείνη θα βρεθεί στον τάφο της μάνας της και θα μάθει ότι η Ειρήνη μένει μαζί με τον Χότζα και βοηθούν Ποντίους…». Είπε στο 7ΜέρεςTV.