Παύλος Χάππιλος: σε αυτή την εκπομπή θα δούμε του χρόνου την έκπληξη του Masterchef 5

10 Ιουλίου 2021 08:10

Παύλος Χάππιλος: σε αυτή την εκπομπή θα δούμε του χρόνου την έκπληξη του Masterchef 5

Το Star θέλει να εκμεταλλευθεί το μεγάλο ατού που έχει στα χέρια του και δεν είναι άλλο από το Masterchef. Γι’ αυτό και τους πρωταγωνιστές του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής θα τους δούμε και τη νέα σεζόν.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Masterchef 5 ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο Παύλος Χάππιλος. Ο οποίος αν και ερασιτέχνης κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα. Ενώ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι αγαπήθηκε πολύ και από τους συμπαίκτες του και από το τηλεοπτικό κοινό.

Το γεγονός ότι είναι πολύ αγαπητός θέλει να εκμεταλλευθεί και το Star. Αυτή τη στιγμή ο Παύλος Χάππιλος είναι το φαβορί για να αναλάβει τη στήλη μαγειρικής στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του καναλιού της Κλατω Κηφισιάς.

Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Πάντως, αυτή δεν αναμένεται να αργήσει.

Εκτός από τον Παύλο, στο Star ψάχνουν εκπομπή και για τη νικήτρια του Μasterchef 5 Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Και με εκείνη οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες. Και υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.