Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα»

14 Μαρτίου 2022 15:55

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου και αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ήταν μικρός, στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα»

«Όλα αυτά που έγιναν στον δικό μας χώρο έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάχρηση εξουσίας, όπου ο άλλος θεωρεί ότι είναι στο απυρόβλητο.

Και χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Ελπίζω από δω και πέρα να τελειώνουμε με αυτές τις συμπεριφορές και με τους ανθρώπους που είχαν τέτοια συμπεριφορά».

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήμουν πάρα πολύ μικρός και αντέδρασα βίαια, χωρίς να θέλω να πω τι έκανα όταν επιχείρησε να έρθει πολύ κοντά. Εκεί τελείωσε και η ιστορία».

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Θεωρώ πως ό,τι γίνεται, γίνεται στην εποχή του και αφορά την εποχή του…»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή την παράσταση «10 μικροί νέγροι».

Που συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη μεγάλη τηλεοπτική του αποχή, αλλά και στην εποχή της ελληνικής βιντεοκασέτας.

«Δεν ξέρω γιατί είχατε 13 χρόνια να με δείτε στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα είναι στο πρόγραμμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Προσθέτοντας πως «δεν μπορεί ένας ηθοποιός που είναι 30 χρόνια στο χώρο να κάνει κάθε χρόνο τηλεόραση».

Όσον αφορά στη χρυσή εποχή της ελληνικής βιντεοκασέτας και τους επικριτές της, ο δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου».

Παραδέχθηκε πως «πολύς κόσμος κατέκρινε και εξακολουθεί να κατακρίνει τις βιντεοκασέτες σαν low budget, εύκολες και πρόχειρες δουλειές. Έχει μια αλήθεια αυτό».

«Δεν είμαι καθόλου υπέρ των remake. Θεωρώ πως ό,τι γίνεται, γίνεται στην εποχή του και αφορά την εποχή του.

Κάνει έναν κύκλο, ολοκληρώνεται και πρέπει να μένει εκεί για να το θυμάται ο κόσμος έτσι» ανέφερε, επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Δεν κατάφερα ούτε και θέλω να ερμηνεύσω τις γυναίκες γιατί θα χαθεί η μαγεία» πρόσθεσε με χαμόγελο ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, συμπληρώνοντας πως:

«Καμιά από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα των παιδιών μου. Και αυτό επειδή δεν τις έβλεπα έτσι» κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός.