Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Όλη η αλήθεια για την «μετακόμισή» τους στην Ελλάδα

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιανουαρίου 2023 13:15

Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Όλη η αλήθεια για την «μετακόμισή» τους στην Ελλάδα

Από το πρωί της Τρίτης κάνει τον γύρο του διαδικτύου η πληροφορία ότι ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, σκοπεύει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ. Η είδηση απέκτησε μάλιστα πολιτικές διαστάσεις στην αναπαραγωγή της, καθώς γράφτηκε ότι σκοπεύει να ιδρύσει φιλοβασιλικό κόμμα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, στο δείπνο που έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ο Παύλος ενημερώθηκε για όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ώρες, από Έλληνες καλεσμένους του. Η κουβέντα μάλιστα αυτή έγινε στο lobby του ξενοδοχείου μετά τα μεσάνυχτα και αφού οι περισσότεροι είχαν αποσυρθεί. Ο ίδιος διασκέδασε τις φήμες, αφού όλοι εκεί γνώριζαν ήδη ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου διαμένει με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη, αν και ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον σκοπεύει να επισκέπτεται πιο συχνά την Ελλάδα για να βλέπει τη μητέρα του, όχι όμως να μετακομίσει μόνιμα. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν θα έβρισκε σύμφωνη ούτε τη Μαρί Σαντάλ ούτε τα παιδιά τους. Φυσικά καμία πηγή μας κοντά στην οικογένεια δεν επιβεβαιώνει και τις άλλες -και σαφώς πιο σοβαρές- φήμες σχετικά με επικείμενη ίδρυση κόμματος.

Προς το παρόν, το μόνο που ισχύει είναι ότι ο Παύλος θα μείνει για ένα ακόμα δεκαήμερο, περίπου, στην Αθήνα, για να τακτοποιήσει όλα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει. Απόψε μάλιστα θα συναντηθεί ξανά με τον αδελφό του Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ στην οικία τους στο Καστρί.

Πηγή: Οκ