Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Το αρχοντικό των 4 εκατ. ευρώ στους Αέρηδες στην Πλάκα που λάτρεψαν

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 12:48

Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Το αρχοντικό των 4 εκατ. ευρώ στους Αέρηδες στην Πλάκα που λάτρεψαν

Η είδηση ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ πρόκειται να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα είχε γίνει γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες.

Ενώ αρχικά είχε γραφτεί ότι σκέφτεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια, τελικά αυτό δεν ισχύει αφού η οικογένεια φαίνεται πως ενδιαφέρεται για το κέντρο της Αθήνας.

Όλα δείχνουν ότι ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου έχει καταλήξει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα, ενώ κάποιες φήμες που δεν επιβεβαιώνονται θέλουν τον Παύλο να έχει προχωρήσει ήδη στην αγορά του έναντι τεσσάρων εκ. ευρώ. Ή να βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή των συμβολαίων.

Το αρχοντικό των 4 εκατ. ευρώ στους Αέρηδες στην Πλάκα

Η εκπομπή Live News έδειξε το νεοκλασικό σπίτι που φέρεται να αγόρασε ο Παύλος. Πρόκειται για ένα απίστευτο σπίτι, ένα κομψοτέχνημα.

«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι η περιοχή που βρισκόμαστε είναι μία από τις περιοχές που ο Παύλος εξέταζε ώστε να αγοράσει κάποιο σπίτι. Είναι ένα από τα ακίνητα που θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει» ανέφεραν στην εκπομπή. Ακόμα ανέφεραν ότι ο Παύλος ζήτησε μια λίστα με μια σειρά από διαθέσιμα προς αγορά ακίνητα στην Πλάκα, την οποία ετοίμασαν οι συνεργάτες του.

Το συγκεκριμένο σπίτι δεν κατοικείται τα τελευταία δύο χρόνια και πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ένα από τα ακίνητα που ταιριάζει στις απαιτήσεις του.

Βρίσκεται στην Πλάκα, στους Αέρηδες, μια πολυπερπατημένη περιοχή της Αθήνας, μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής.

Είχε πωληθεί σε εταιρεία, η οποία ψάχνει αγοραστή.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, Κοσμάς Θεοδωρίδης μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο το βασιλικό ζευγάρι.

Σε αντίθεση με το Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ οι οποίοι ζουν στο Καστρί, ο Παύλος σκοπεύει να αγοράσει σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα.