Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του «Power of love» καταγγέλλει πρόσωπο της τηλεόρασης – «Ήθελε ερωτική συνεύρεση μαζί μου»

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοεμβρίου 2021 14:57
Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του «Power of love» καταγγέλλει πρόσωπο της τηλεόρασης - «Ήθελε ερωτική συνεύρεση μαζί μου»

Ο νικητής του «Power of love», Παύλος Παπαδόπουλος κατήγγειλε σε συνέντευξή του πρόσωπο της τηλεόρασης για ερωτική επίθεση.

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του βγήκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε δηλώσεις.

«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα.

Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε.

Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μια ερωτική συνεύρεση μαζί μου, όπως μου είπε», αποκάλυψε στην ON time

Advertisement

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου για την καταγγελία στην «Super Κατερίνα»

Έχοντας βγει στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε για την ανήθικη πρόταση αλλά επικράτησε και μια μικρή αναστάτωση.

«Δεν εκθέτω ανθρώπους αλλά με όλα αυτά που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο ο κόσμος πρέπει να μιλάει. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο».

«Οι πιο πολλοί ήταν ήπιοι, το τελευταίο ήταν χυδαίο. Είχα μιλήσει για κάτι τηλεοπτικό και του είπα αν είναι να γίνει η δουλειά θα έχεις ένα ποσοστό του συμβολαίου και η απάντηση ήταν “ποιο συμβόλαιο;” με μία ερωτική συνεύρεση είμαστε καλά».

Advertisement