Παύλος Παπαδόπουλος: ο νικητής του Power of Love ονειρεύεται καριέρα σε τηλεοπτική εκπομπή «Θα ταίριαζα πιστεύω σε ένα πάνελ…»

Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 2021 15:15
Παύλος Παπαδόπουλος: ο νικητής του Power of Love ονειρεύεται καριέρα σε τηλεοπτική εκπομπή «Θα ταίριαζα πιστεύω σε ένα πάνελ...»

O νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως πήρε στην ώρα του το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι. Εξέφρασε τη διάθεση του να ασχοληθεί με την τηλεόραση. «Απολαμβάνω την αναγνωσιμότητα, είναι υπέροχο, τους αγαπάω όλους και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη που είχα τόσο μέσα όσο και έξω από το παιχνίδι».

«Θα ταίριαζα πιστεύω σε ένα πάνελ. Σίγουρα μπορώ να μάθω από τους έμπειρους γύρω μου, έχω την αντίληψη και την ικανότητα αλλά μπορώ να σχολιάζω και πολλά» παραδέχθηκε επίσης στην ερώτηση για το αν παρακολουθεί κάποιο ριάλιτι, απαντά πως είναι φίλος του ο Τριαντάφυλλος και βλέπει όποτε μπορεί Survivor. «Θα σου πω ότι αυτό που έζησα στο Power of love ήταν δέκα φορές Survivor καθώς τους δυο πρώτους μήνες δεχόμουν μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο. Ο κόσμος μας έριξε λάσπη μέχρι να μας γνωρίσει. Αυτό στη συνέχεια άλλαξε και πήρα πολύ αγάπη την οποία εισπράττω μέχρι σήμερα καθημερινά από αρκετό κόσμο και τους ευχαριστώ».