Παύλος: Το περιβάλλον του αποκαλύπτει τις προθέσεις του για την αγορά ακινήτου στην Αθήνα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 12:51

Την ώρα που η σεναριολογία για αγορά ακινήτου από τον Παύλο στην Αθήνα φουντώνει, το στενό του περιβάλλον στέλνει νέα μηνύματα τόσο για τα σχέδια και τις επαφές του πρίγκιπα όσο και για τις σκέψεις που κάνει για το επόμενο διάστημα.

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και αναμένεται ξανά στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Το θέμα της αγοράς ακινήτου στην Αθήνα χειρίζεται προσωπικά ο Παύλος που ήδη όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Live News» του MEGA  στενοί συνεργάτες του, έχει δει ορισμένα από τα διαμερίσματα εκατομμυρίων που έχουν προταθεί.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Παύλου, δεν έχει αγοράσει ακόμη ακίνητο στην Αθήνα. Συνεχίζει να βλέπει ορισμένα από αυτά που έχουν προταθεί. 

Είναι δεδομένο πως θα αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα αλλά αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ εξετάζουν μια σειρά από ακίνητα στην Ηρώδου Αττικού, στην Πλάκα και στα βόρεια προάστια, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει.

Οι παροχές, τα τετραγωνικά αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα μπορούν να ληφθούν γύρω από το ακίνητο, θεωρούνται κομβικής σημασίας για την αγορά.

«Οι προτάσεις από μεσιτικά γραφεία συνεχίζονται και αξιολογούνται. Δεν υπάρχει κάποια περιοχή στην Αθήνα που να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο αυτή», περιέγραψε το περιβάλλον του Παύλου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι προσφορές από μεσιτικά γραφεία πληθαίνουν, με όλους τους επαγγελματίες να σκέφτονται πάντα τα κέρδη από ενδεχόμενη συμφωνία.

Ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν προταθεί είναι και ένα διατηρητέο νεοκλασικό 900 τετραγωνικών με θέα την Ακρόπολη. Εκτείνεται σε τρεις ορόφους, έχει υπόγειο αλλά και ένα καταφύγιο 219 τετραγωνικών στο δεύτερο υπόγειο. Με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στα 3.700.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να… τρέξουν το επόμενο διάστημα και να οριστικοποιηθούν μετά το ερχόμενο Πάσχα στα μέσα του Απριλίου.

«Η Άννα Μαρία και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας επιθυμούν να κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα. Τα προγράμματα αλλάζουν αλλά η επιθυμία της οικογένειας είναι να περάσουν εκείνες τις μέρες όλοι μαζί στην Ελλάδα» εξήγησε το περιβάλλον του Παύλου στην εκπομπή.

Ο Παύλος αναχώρησε από την Ελλάδα την περασμένη Κυριακή. Προηγήθηκε επίσκεψη στο Τατόι με τον αδερφό του Νικόλαο, επιθεώρηση του χώρου και προσκύνημα στο μνήμα του πατέρα τους. Με τον 56χρονο να παίρνει στη συνέχεια το αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.

Η δεξίωση στο Λονδίνο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έχει δοθεί. Ακόμα δεν έχει κανονιστεί η ακριβής ημερομηνία.