Πέφτουν βροχή τα εξώδικα από το MasterChef και το Survivor στα κανάλια! Ποιες εκπομπές και γιατί απαγορεύεται να προβάλλουν τα ριάλιτι

28 Μαρτίου 2021 10:39

Η καραντίνα φαίνεται ότι έχει αλλάξει αρκετά και τις συνήθειες των καναλιών.

Έτσι οι εταιρείες παραγωγής των reality MasterChef και Survivor αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά των spoiler.

Με εξώδικο του το MasterChef  απαγορεύει στις εκπομπές του open και κυρίως στην Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο να προβάλει spoiler που αφορά το σόου αλλά καθολική απαγόρευση προβολής της εκπομπής.

Το ίδιο ακριβώς αφορά και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά οι οποίοι προβάλλουν συνεχώς spoiler με τους παίκτες που αποχωρούν από το reality μαγειρικής.

Την ίδια αντίδραση είχε και η Τουρκική παραγωγή Aτζούν media που φοβάται τις διαρροές και οι πρωινές εκπομπές “καίνε” την αναμονή των τηλεθεατών για τους παίκτες που αποχωρούν.

Έτσι η εταιρεία παραγωγής για να προλάβει και να σταματήσει την διαρροή των πληροφοριών απέστειλε εξώδικο στις εκπομπές στις οποίες αναφέρει ότι μπορουν να προβάλουν αποσπάσματα από το reality επιβίωσης όχι όμως spoiler.

Φυσικά αυτή η αντίδραση των εταιρειών παραγωγής έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις πρωινές εκπομπές.

Όλο αυτό φέρνει μεγάλες αλλαγές τα πρωινά προγράμματα και κυρίως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου οποία η μισή σχεδόν αφορά σπόιλερ του Survivor και το MasterChef.