Πέγκυ Ρίζου: «Ο Δημήτρης ήταν πολύ βαριά άρρωστος από πάρκινσον, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν φυλακή στην Κω»

1 Δεκεμβρίου 2021 21:00

Πέγκυ Ρίζου: «Ο Δημήτρης ήταν πολύ βαριά άρρωστος από πάρκινσον, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν φυλακή στην Κω»

Η Πέγκυ Ρίζου έδωσε συνέντευξη στο «ΜEGA Καλημέρα». Και μίλησε για το γάμο της με τον πολιτικό Δημήτρη Ρίζο, τη σύλληψή του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά και την αγαπησιάρικη σχέση που έχει με την κόρη της, η οποία πήγε στο The Voice.

«Θα ήθελα πολύ να είμαι η χαρά της ζωής. Έχω την κόρη μου, την οικογένειά μου. Κάτι καλό έχω κάνει και ο Θεός μου έφερε αυτό παιδί στη ζωή μου.

Φαντάζομαι έχει στοιχεία δικά μου η κόρη μου. Είναι φιλόδοξη, μαχήτρια, είναι θετική. Εγώ αγαπώ το μαγείρεμα, ο Ρίζος έλεγε πως σαν την γυναίκα μου δεν μαγειρεύει κανένας».

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Δημήτρη Ρίζο

«Τα έχω ζήσει όλα, δεν έχω απωθημένα, είμαι μια χαρά. Επειδή είχαμε διαφορά στην ηλικία με τον Δημήτρη Ρίζο, μου έλεγε η μαμά μου αν είμαι σίγουρη κι εγώ δεν μπορούσα να δεν κοίταζα αυτά τα μπλε μάτια».

«Με τον Δημήτρη είχα πάθει κεραυνοβόλο έρωτα. Πέρασα μία υπέροχη ζωή. Δεν έχω αισθανθεί να είμαι στη σκιά του Δημήτρη, αλλά βγαίναμε ερωτευμένοι.

Και έρχονταν 36 τύποι για πολιτικά. Βρέθηκα στο στόχαστρο, επειδή ήθελαν να τον χτυπήσουν. Ο Δημήτρης πέρασε πολλές δυσκολίες, ειδικά όταν έφυγε από τον Ελεύθερο Τύπο».

Το πρόβλημα υγείας

«Στα προβλήματα χρειάζονται σιωπές για να τα αντιμετωπίσεις. Ο Δημήτρης ήταν πολύ βαριά άρρωστος από πάρκινσον για πολλά χρόνια, από όλα αυτά που πέρασε. Τον συνέλαβαν και τον έστειλαν φυλακή στην Κω, με μια τόσο σοβαρή αρρώστια».

«Σπάνια ζητάω βοήθεια. Έβλεπα τον Δημήτρη να παραπαίει και είναι μία περίοδος που με στενοχωρεί όταν το σκέφτομαι.

Όταν «έφυγε» ο Δημήτρης το 2019, μετά ήρθε ο κοροναϊός και κλείσαμε. Τότε εγώ ξανασυναρμολογήθηκα.

Ο Δημήτρης είναι εκεί πάνω και μας βλέπει, καμαρώνει για την κόρη του. Εκτός από σύζυγός μου, ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Γελάγαμε πολύ. Μου λείπει η φυσική του παρουσία».

Η ίδια δήλωσε πως κάποια στιγμή θα ξαναφτιάξει τη ζωή της και αποκάλυψε πως ο σύζυγός της ήταν στόχος τρομοκρατικής οργάνωσης και ζούσαν με φρουρά τεσσάρων αστυνομικών.