Πέγκυ Ζήνα: «Μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα»

7 Νοεμβρίου 2021 09:10

Πέγκυ Ζήνα: «Μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα»

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε με τον Αντώνη Δημητριάδη στο Mega Star και αποκάλυψε ότι δεν θα έλεγε όχι αν δεχόταν πρόταση για την παρουσίαση στην τηλεόραση. Η εμπειρία της όμως από την εποχή που ήταν κριτής στο X-Factor δεν της είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Η ίδια δεν ένιωθε καλά που έπρεπε να ασκεί κριτική σε νέους ανθρώπους.

Πέγκυ Ζήνα: «Μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα».

«Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση. Θέλω να πω πως με την κάμερα αισθάνομαι μια οικειότητα Δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Μου αρέσουν και όλες οι εκπομπές γιατί κάθε μία έχει το χρόνο και τον χώρο της».

«Απλώς τότε, στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου, ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Επειδή δεν είναι η κύρια δουλειά μου, λέω πως αφού δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ ουτώς ώστε να μη μου στοιχίσει».

«Εμένα όμως μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα. Έβλεπα ότι κάποια παιδιά το έπαιρναν περισσότερο σοβαρά από ότι έπρεπε».