«Πειρασμός» -με γυμνές φωτογραφίες- το ημερολόγιο της Pirelli! Laetitia Casta και Gigi Hadid ανάμεσα στα μοντέλα

6 Δεκεμβρίου 2018 02:21

«Καυτό» είναι το φετινό ημερολόγιο που θα κυκλοφορήσει η ιταλική εταιρεία ελαστικών «Pirelli», καθώς μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει φωτογραφίες των Laetitia Casta, Gigi Hadid, Misty Copeland και Julia Garner.

Η φετινή έκδοση σηματοδοτεί την επιστροφή του απόλυτου γυμνού, το οποίο απουσίαζε από το 2016, με δύο φωτογραφίες αυτού του είδους.

Η Pirelli παρουσίασε στο Μιλάνο το 46ο ημερολόγιό της, σε μια εκδήλωση όπου έδωσαν το παρόν ο φωτογράφος Albert Watson και οι τέσσερις γυναίκες που έχουν ποζάρει.

Από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε , το 1964, το ημερολόγιο της Pirelli αναδείχθηκε σε «αντικείμενο πόθου» για τους πιστούς συλλέκτες του. Εκδίδεται σε 12.000 αντίτυπα και προσφέρεται ως δώρο σε σημαντικούς πελάτες ή προσωπικότητες της showbiz.

Ο 76χρονος φωτογράφος Albert Watson από τη Σκωτία, αποφάσισε να αφηγηθεί με τον φακό του τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών: της ηθοποιού Julia Garner, που απαθανατίζεται καταγοητευμένη από τη φύση, της επίσης ηθοποιού Laetitia Casta ως μία ζωγράφο, τη μπαλαρίνας Misty Copeland, ενώ χορεύει και του μοντέλου Gigi Hadid, ως μια πλούσια γυναίκα που υποφέρει από μοναξιά.