Πελέ ποδοσφαιριστής: «Είμαι γερός, με πολλή ελπίδα» – Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Συντάκτης: Newsroom

4 Δεκεμβρίου 2022 09:37

Πελέ: «Είμαι γερός, με πολλή ελπίδα» - Το μήνυμα του θρύλου του ποδοσφαίρου μέσα από το νοσοκομείο

Με ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται στο Σάο Πάολο, ο Πελέ θέλησε να καθησυχάσει τους fans του, δηλώνοντας πως είναι καλά και ότι έχει πολλή ελπίδα.

«Φίλοι μου, θέλω να είστε όλοι ήρεμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έχω λάβει.

Έχω πολλή πίστη στον Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που λαμβάνω από εσάς σε όλο τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και δείτε τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα» ήταν το μήνυμα του 82χρονου θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Νωρίτερα, το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό δελτίο, στο οποίο ανέφερε ότι ο Πελέ είχε καλή ανταπόκριση στη θεραπεία κατά της λοίμωξης του αναπνευστικού και χωρίς επιδείνωση της κατάστασης της υγείας, η οποία είναι σταθερή.

Θυμίζουμε πως από το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ανέφεραν πως ο Πελέ σταμάτησε της χημειοθεραπείες, καθώς δεν ανταποκρινόταν και ότι μεταφέρθηκε στη μονάδα παρηγορητικής φροντίδας.

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη (29/11), ενώ τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο και ήταν γνωστό ότι έκανε χημειοθεραπείες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)