Πέννυ Μπαλτατζή: Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 15:30

Η Πέννυ Μπαλτατζή βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς απολαμβάνει το πρώτο διάστημα με την κόρη της.

Η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή αναρτά εσχάτως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Μπαλτατζή χθες. Παράλληλα, μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις της.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια πυγμή με δύναμη και αποφασιστικότητα να πάρει όλα όσα θέλει για το ξεκίνημα της στη ζωή.

Κοριτσάκι μου, κάθε μέρα που περνάει ας είναι και μια μέρα με λιγότερο πόνο, λιγότερους θανάτους, λιγότερη φρίκη.

Κορίτσι μου, να φεύγεις από τις κακοτοπιές, να επιλέγεις την αληθινή αγάπη, να προστατεύεις τον εαυτό σου και πάντα να μοιράζεσαι ό,τι σε προβληματίζει με όποιον εσύ εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Ξέρω πως θα έρθουν χρόνια να μας αμφισβητήσεις όπως κάναμε και εμείς με τους γονείς μας, όμως η αγκαλίτσα της μανούλας θα είναι πάντα εδώ.

Πάντα εδώ.

Ωστόσο να διαβάζεις πίσω απ’ τα βλέμματα κι απ’ τις λέξεις τους ανθρώπους.

Είμαι σίγουρη πως θα έχεις πολύ καλή διαίσθηση και αίσθημα.

Ποτέ μην αφήσεις κάποιον να σε απαξιώσει, να σε μειώσει.

Ποτέ».

Η Μπαλτατζή απέκτησε την κόρη της στα μέσα Ιουνίου.

Τότε είναι αναφέρει στο Instagram με αποδέκετες του followers της: «Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας.

Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος.

Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα.

Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους όσο πιο γρήγορα μπορώ».