Πέντε φιλίες της showbiz που διαλύθηκαν

8 Απριλίου 2022 14:00

Πέντε φιλίες της showbiz που διαλύθηκαν

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι φίλοι είναι οικογένεια. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η οικογένεια τραβάει ξεχωριστούς δρόμους; Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει πέντε φιλίες στη showbiz που διαλύθηκαν.

Πέντε φιλίες της showbiz που διαλύθηκαν

Γιώργoς Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης

Το τηλεοπτικό δίδυμο έγινε γνωστό από την επιτυχία της εκπομπής «World». Εδώ και χρόνια, ο Γιώργος και ο Σάκης δεν κάνουν παρέα, ούτε μιλάνε. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε, ότι ο Γιώργος, έχει απαντήσει πολλές φορές σε ερωτήσεις που αφορούν τη μεταξύ τους απομάκρυνση.


Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοΐλης

Ο Σπύρος, ήταν για χρόνια ο κομμωτής της Μαίρης και ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Κάποια στιγμή η φιλία τους βάρεσε διάλυση καθώς η Μαίρη παραδέχτηκε ότι δεν κάνουν πια παρέα ενώ άλλαξε και κομμωτή.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης

Μια ακόμα φιλία που… έσπασε ήταν αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη. Η φιλία λέγεται ότι «έσπασε» όταν ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε αρνητικά τους καλεσμένους που έφερνε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο μάλιστα βρίσκονταν και στην ίδια τηλεοπτική στέγη.


Ελένη Μενεγάκη – Δέσποινα Βανδή

Οι δυο γυναίκες είχαν πολύ καλές σχέσεις και έβγαιναν συνέχεια μαζί. Μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, μετά το διαζύγιο όμως της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά μαζί.

Σίσσυ Χρηστίδου – Έλλη Κοκκίνου

Οι δυο γυναίκες έκαναν πολύ παρέα. Μάλιστα, η Σισσυ Χρηστιδου είχε αναφερθεί πολλές φορές στα social για την φιλία τους. Μια μέρα στα τέλη 2019 έκανε unfollow η μία την άλλη στο Instagram και από τότε, δεν έχουμε μάθει τίποτα για τις μεταξύ τους σχέσεις.