Πένυ Αγοραστού: «Μου αρέσει να φροντίζω τους συντρόφους μου»

2 Απριλίου 2021 18:15

Πένυ Αγοραστού: «Μου αρέσει να φροντίζω τους συντρόφους μου»

Η Πένυ Αγοραστού βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που την υποδέχτηκε με χιούμορ και έναν ψεύτικο κούκλο επειδή κάνει παράπονα ότι δεν βρίσκει σύντροφο.

«Με τους πρώην συντρόφους μου δεν υπήρχε χημεία. Πιστεύω πάρα πολύ στη χημεία των ανθρώπων και στον έρωτα και στην αγάπη και στον σεβασμό. Έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Πολλά κορίτσια της ηλικίας μου δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο» είπε.

Αποκάλυψε ότι το βαπτιστικό της όνομα είναι Παναγίτσα, είναι από τη Μυτιλήνη όπου πηγαίνει συχνά αλλά και ότι έχασε τον αδελφό της.

«Έχω χάσει τον αδελφό μου εδώ και 16 χρόνια. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται αλλά έχω πάρει πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν. Ήμουν 16 ετών. Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα ο γονιός των γονιών μου» είπε.

«Μου αρέσει να φροντίζω τους συντρόφους μου» είπε δηλώνοντας ότι θέλει να παντρευτεί για να χαρούν οι γονείς της.

Η Πένυ Αγοραστού επίσης μίλησε και για την περίοδο που επί έναν χρόνο υπήρξε αεροσυνοδός και την πιο τρομακτική εμπειρία που έζησε σε μια πτήση για Λονδίνο.

«Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν, μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει αλλά εντάξει» λέγοντας ότι οι αεροσυνοδοί εκπαιδεύονται σε εξομοιωτή πτήσης για να είναι προετοιμασμένες για όλα.