Περίγυρος Το Νο1 ψητοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη

20 Σεπτεμβρίου 2019 09:57

Περίγυρος
Το Νο1 ψητοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη
Κατά την παραμονή μας στην Αλεξανδρούπολη ανακαλύψαμε το ψητοπωλείο Περίγυρος και μείναμε εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα και τις γεύσεις των πιάτων, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση.
Από το 2004 που λειτουργεί ο Περίγυρος έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Οι πελάτες γνωρίζουν ότι εδώ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα πλούσιο μενού, ανάμεσα σε πίτα με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, μπιφτέκι χοιρινό ή κοτόπουλο, απλό ή γεμιστό, σνίτσελ απλά ή γεμιστά, ρολά, πανσέτα, παναρισμένα σουβλάκια και άλλες απίθανες γεύσεις. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε burgers και club με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο!
Όλες οι λιχουδιές προσφέρονται και σε μερίδες σε πιάτο και μπορείτε να τις απολαύσετε είτε στο χώρο μας είτε στο σπίτι.
Ο Περίγυρος καθιέρωσε σημαντικές διαφορές στο γρήγορο φαγητό στην Αλεξανδρούπολη, φέρνοντας πρώτος, νέες γεύσεις όπως σνίτσελ γεμιστά και διάφορες γεύσεις με κοτόπουλο όπως σουβλάκι κοτομπέϊκον, φιλέτο κοτόπουλο και άλλα. Εδώ η γεύση και η ποιότητα έχουν τον πρώτο λόγο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα άριστης ποιότητας. Τα κρέατα είναι πρώτης ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα από επώνυμους, φερέγγυους προμηθευτές. Οι σαλάτες περιέχουν φρέσκα υλικά από την τοπική αγορά. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι χρησιμοποιούν extra παρθένο ελαιόλαδο! Τα προϊόντα τα οποία σερβίρει είναι χειροποίητα ενώ τα κρέατα παρασκευάζονται σε δικό τους ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Όλα νόστιμα, όλα στα κάρβουνα, όλα εκλεκτά… όλη η γεύση είναι Περίγυρος!
Ο νοστιμότερος γύρος στην Αλεξανδρούπολη και δεκάδες ακόμη γεύσεις σας περιμένουν εδώ!
Tip
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Περίγυρος βραβεύτηκε με το βραβείο Creative Grill από το μεγαλύτερο πανελλαδικό θεσμό ανάδειξης κορυφαίων επιχειρήσεων Estiatoria.gr

Premium Awards 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι εξαιρετικές και πρωτότυπες γεύσεις που σερβίρει χρόνια τώρα επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και επιβεβαιώνουν την άριστη δουλειά που γίνεται στο Περίγυρο.

Για περισσότερα από 10 χρόνια ο Περίγυρος προσφέρει τον πιο φημισμένο γύρο στην Delivery: 12:00 – 00:30
Λεωφόρος Δημοκρατίας 365, Αλεξανδρούπολη, τηλ. delivery: 2551034510, 6978673737
www.peri-giros.gr