Περικλής Κονδυλάτος: «Είμαι τρελός, γι αυτό πήγα στο Survivor. Πήγα συνειδητά για να πονέσω» (βίντεο)

24 Μαρτίου 2021 15:15

Περικλής Κονδυλάτος: «Είμαι τρελός, γι αυτό πήγα στο Survivor. Πήγα συνειδητά για να πονέσω»

O Περικλής Κονδυλάτος, ο σχεδιαστής κοσμημάτων που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor», έρχεται στην παρέα του Γρηγόρη. Ο Περικλής Κονδυλάτος παραδέχεται πως μπορεί να έγινε ακραίος στο ριάλιτι παιχνίδι. Αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο.«Είμαι τρελός, γι αυτό πήγα στο Survivor.Πήγα συνειδητά για να πονέσω» είπε χαρακτηριστικά.

Αναγνωρίζει τα λάθη του, μετανιώνει και εξηγεί τη συμπεριφορά του που πολλές φορές προκάλεσε αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Ζούλια και για το πώς κατάφερε να προσεγγίσει την Lady Gaga, που φόρεσε δημιουργία του κατά την παραμονή της στην Ελλάδα.

«Είμαι τρελός, γι αυτό πήγα στο Survivor. Το 2020 ήταν μια χρονιά που είχαμε κάνει με τον Βασίλη Ζούλια φοβερά σχέδια και είχαμε προτάσεις. Ακυρώθηκαν όλα και όταν ήρθε αυτή η πρόταση ήταν στη φάση που είχα κοκκαλώσει. Αυτός ήταν ο ένας λόγος και ο άλλος ήταν ότι τρόμαξα και μπορεί να ήθελα να αποφύγω τη δυσκολία. Πήγα συνειδητά για να πονέσω. Αν πας για να κάνεις διακοπές θα υποφέρεις περισσότερο», δήλωσε.

«Δεν αισθάνθηκα ότι δεν έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Ο κόσμος έχει δει κάποια μη κολακευτικά πλάνα δικά μου και στιγμές που μπορεί να φαινόμουν εκτός ορίων, η πείνα μπορεί να σε κάνει να γίνεις πιο ακραίος. Την ώρα που με χτυπάνε δεν υπάρχει χαριτωμένος τρόπος να αντιδράσω.

Δεν δέχομαι ότι με χτυπάς για να πάρεις ένα έπαθλο. Όταν μου κάνουν κάτι άσχημο δεν δέχομαι να μείνω σιωπηλός για να φανώ γλυκούλης. Δεν έχω την ανάγκη να πουν “ο Περικλής είναι καλός”. Στεναχωρήθηκα εκείνη τη μέρα, αντέδρασα όπως ένας άνθρωπος που έτρωγε ξύλο από έναν φίλο. Είμαι περήφανος για αυτό το περιστατικό όμως για άλλα δεν είμαι».